Πατέρας έδειρε ιερέα σε στάση σχολικού λεωφορείου γιατί ασέλγησε στον 9χρονο γιο του!

featured image

Ένας πατέρας από την Οκλαχόμα χτύπησε έναν παιδόφιλο ιερέα αφού τον έπιασε να ασελγεί πάνω στον εννιάχρονο γιο του, ενώ ο μπαμπάς περίμενε έξω από τη στάση του σχολικού λεωφορείου και βιντεοσκόπησε το περιστατικό, σύμφωνα με όσα είπε η αστυνομία.

Μέχρι να φτάσει η Αστυνομία της Οκλαχόμα στο σημείο, ο Μάικλ Κόγκιλ, 33 ετών, περίμενε αιμόφυρτος στη στάση με σπασμένο κρανίο και μαυρισμένο μάτι.

ασέλγεια ανήλικου από ιερέα

Ο Κόγκιλ κατηγορήθηκε για ασέλγεια ανήλικου και κρατείται στο κέντρο κράτησης της Οκλαχόμα, αφού ο πατέρας έδειξε το βίντεο στην αστυνομία.

Η αστυνομία της Οκλαχόμα δεν απάντησε σε ερώτηση της DailyMail αν ο πατέρας του παιδιού κατηγορήθηκε για την επίθεση.


ασέλγεια ανήλικου

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Κόγκιλ ακολούθησε και αλληλεπίδρασε με το ανήλικο αγόρι στη στάση του λεωφορείου, ανέφερε το News9.

Το αγόρι είπε στους γονείς του ότι είχε δει τον Κόγκιλ να κάνει τζόκινγκ στην περιοχή αρκετές φορές στο παρελθόν και ότι τη Δευτέρα τον άγγιξε με τρόπο που έκανε τον ανήλικο να νιώσει άβολα.

ασέλγεια ανήλικου

Ο Κόγκιλ, πάστορας στην εκκλησία Lakehoma του Χριστού, που κατηγορείται για ασέλγεια ανήλικου, δεν διέμενε στη γειτονιά κοντά στη Southwest 36th Street και County Line Road, όπου βρίσκεται η στάση του σχολικού λεωφορείου.




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.