Καιρός: Ανοίγουν οι ουρανοί αύριο – Έρχεται η κακοκαιρία «Μπάλλος» με βροχές, καταιγίδες και έως 5 μποφόρ

featured image

Σε ισχύ είναι το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ, μιας και αναμένεται να επιδεινωθεί ο καιρός, με τη νέα κακοκαιρία να ονομάζεται «Μπάλλος».

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία σε σημερινή της ανακοίνωση αναφέρει πως το νέο καιρικό σύστημα με το όνομα «Μπάλλος» πλησιάζει απειλητικά με τις πρώτες έντονες βροχοπτώσεις να αναμένονται από αύριο Τετάρτη.

Από το απόγευμα αναμένεται να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, στη δυτική Στερεά και στην Ήπειρο, ενώ τα φαινόμενα θα ενταθούν από το βράδυ στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά.

Καιρός: Αναλυτικά η αυριανή πρόγνωση του καιρού 

Αττική


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγανάκτησαν με τις «Άγριες Μέλισσες» – “Όχι άλλη Λέρο! Βαρεθήκαμε. Μια αηδία κατάντησε»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Προτιμώ να πηγαίνω με συζύγους άλλων γυναικών παρά να βλέπω πρωινάδικα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από τις προμεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και αργά το απόγευμα μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι ανατολικοί νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από τις προμεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία – Θράκη

Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και από τις απογευματινές ώρες στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το πρωί στην κεντρική Μακεδονία έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου – Ήπειρος – Δυτική Στερεά – Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το απόγευμα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ, με τάση περαιτέρω ενίσχυσης τη νύχτα. Θερμοκρασία: Από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία – Ανατολική Στερεά – Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, που το βράδυ στα βόρεια θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και μετά το μεσημέρι ανατολικοί νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Στα νότια μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες – Κρήτη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Άνεμοι: Αρχικά δυτικοί και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρώτες πρωινές ώρες. Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Εύβοια

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις που από τις προμεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές, οι οποίες το βράδυ θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε ανατολικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.