Μετά τις καταιγίδες, ερχονται 30αρια

featured image

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στο Facebook μας προειδοποιεί για άνοδο της θερμοκρασίας ύστερα από την κακοκαιρία «Αθηνά». Μάλιστα, αναφέρει πως οι θερμοκρασίες ενδέχεται να αγγίξουν τους 30 βαθμούς Κελσίου την ερχόμενη εβδομάδα!

Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος γράφει στην ανάρτησή του πως μετά την επέλαση της κακοκαιρίας «Αθηνά», η κακοκαιρία ναι μεν θα συνεχιστεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αλλά στην Κρήτη το σκηνικό του καιρού θα είναι τελείως διαφορετικό.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τζένη Θεωνά: «Ο γιος μου δεν έχει βαφτιστεί ακόμα. Θα πάει μόνος του στον ποταμό, θα διαλέξει άλλο όνομα»

«Στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κρήτη την ερχόμενη Δευτέρα! Κι ενώ και τη Δευτέρα πολύ άστατος καιρός αναμένεται να επικρατήσει στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες, αντίθετα στα νότια νησιωτικά τμήματα και κυρίως στην Κρήτη, το καλοκαιράκι θα συνεχιστεί με μέγιστες θερμοκρασίες κοντά στους 30 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι της Δευτέρας στη μεγαλόνησο, με τον καιρό να παραμένει σύμμαχος στους σεισμόπληκτους! Πιο άστατος θα καταστεί ο καιρός εκεί κατά τη διάρκεια της Τρίτης!»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Μοιράζομαι τον άντρα μου με τη μητέρα μου και την μικρή αδερφή μου»

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.