Μητέρα έφυγε από τη ζωή μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του 19χρονου γιου της, αλλά δεν έμαθε ποτέ ότι πέθανε

featured image

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη, με μία μητέρα να πεθαίνει μία εβδομάδα μετά το τροχαίο δυστύχημα του 19χρονου γιου της.

Απέραντη θλίψη για την οικογένεια του δικηγόρου Μανώλη Φραγκιαδάκη, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα αποχαιρέτησε τον 19χρονο γιο του Γιώργο, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο και σήμερα, Δευτέρα, θα πει το τελευταίο αντίο στη σύζυγό του, που νικήθηκε από τον καρκίνο.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Έπιασαν δουλειά οι μυστικοί επιβάτες-«κατάσκοποι» στα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε τον – Αυτόν σκότωσαν στον Άγιο Παύλο. Του είχαν στήσει καρτέρι

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, η 52χρονη γυναίκα δεν έμαθε ποτέ για τον θάνατο του γιου της, καθώς όταν συνέβη το τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή του παιδιού της, στην Πλατεία Κορνάρου, στις 26 Σεπτεμβρίου, η ίδια νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.


Οικογενειακή τραγωδία με μητέρα και γιο να “φέυγουν” με διαφορά μίας εβδομάδας

Η Χ.Π. ήταν φιλόλογος στο Καπετανάκειο και σήμερα, μια ακριβώς εβδομάδα μετά την κηδεία του γιου της, θα την αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι, στις 14.00 το μεσημέρι, στο Νέο Κοιμητήριο, στο Ηράκλειο.

Το ρολόι έδειχνε 6.30 το πρωί, όταν ο 19χρονος φοιτητής λογιστικής στο ΕΛΜΕΠΑ, που έβγαινε με τη μοτοσικλέτα του από την Κυρίλλου Λουκάρεως προς την Αγίου Μηνά, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε κολώνα φωτισμού και να χάσει τη ζωή του ακαριαία.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως οι διασώστες δεν μπορούσαν να βοηθήσουν τον άτυχο φοιτητή. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.