Ασθενείς με κορονοϊό αρνούνται ακόμα και μετάγγιση αίματος από… εμβολιασμένους (vid)

featured image

Η πρόεδρος Ιατρών Πάτρας και αντιπρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκη ανέφερε πως σώζονται αρνητές και μηνύουν τους γιατρούς γιατί τους διασωλήνωσαν.

Στα άκρα το πάνε οι αρνητές ασθενείς με κορονοϊό, ρισκάροντας κάθε στιγμή τη ζωή τους. Σα να μην έφταναν τα περιστατικά με τους ασθενείς που αρνούνται να διασωληνωθούν, με τους συγγενείς τους που απειλούν και εκφοβίζουν γιατρούς και νοσηλευτές, έρχεται στο προσκήνιο πλέον και η άρνησή τους για να μετάγγιση αίματος από τους… εμβολιασμένους.

Την αποκάλυψη έκανε στο Live News η πρόεδρος Ιατρών Πάτρας και Αντιπρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκη…


«Μια ασθενής που ήταν να χειρουργηθεί είπε στο γιατρό ότι δεν δέχεται μετάγγιση αίματος από εμβολιασμένο συμπολίτη. Σοκαρίστηκε ο γιατρός και της είπε ότι δεν είναι εφικτό να ικανοποιηθεί το αίτημά της» υπογράμμισε και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Προσπαθούν να εισάγουν ένα πολύ συγκεκριμένο πρότυπο συμπεριφοράς που είναι πολύ επικίνδυνο. Το ένα έχει να κάνει με την άρνηση διασωλήνωσης, η οποία σόκαρε τους γιατρούς στα νοσοκομεία».

Πρόσθεσε επίσης: «Στην Πάτρα, στο Ρίο, ένας πολίτης διασωληνώθηκε, σώθηκε μετά από μεγάλη προσπάθεια, και μόλις έγινε καλά, έκανε μήνυση στους γιατρούς γιατί διασωληνώθηκε. Δεν πίστευε ότι έχει κορονοϊό και ζήτησε πιστοποίηση από εργαστήριο».

Τέλος, η γιατρός είπε: «Αγανακτήσαμε προσπαθώντας να πείσουμε τους ανθρώπους τι πρεσβεύει η επιστήμη. Έχουν δεδομένα από την πραγματική ζωή. Συγγενείς και φίλους που νόσησαν ή που έχουν πεθάνει. Η άρνηση αυτή δεν μπορεί να εξηγηθεί».




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.