«The Bachelor»:: Αρραβωνιασμένη η «26χρονη» Αθηνά, εξελίξεις που εκθέτουν τον Alpha

featured image

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, η πολυσυζητημένη παίκτρια Αθηνά New York, φαίνεται να είναι αρραβωνιασμένη.

Η ξανθιά yoga instructor, η οποία έχει ξεχωρίσει με τις επικές ατάκες της, βρίσκεται σε σχέση με έναν άνδρα ο οποίος ακούει στο όνομα Νίκος, ζει στη Νέα Υόρκη και μάλιστα οι δυο τους είναι αρραβωνιασμένοι.

Η Αθηνά είχε ανεβάσει μάλιστα κοινά στιγμιότυπα με τον σύντροφό της στα social media, τα οποία ωστόσο έχει κλείσει λόγω του The Bachelor.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Αθηνά


Σε ένα από αυτά που τραβήχτηκε στις 26 Μάϊου του 2019 αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Είπε το ναι (πρόταση γάμου)». Ένας σχολίασε μάλιστα: «Συγχαρητήρια στην όμορφη Αθηνά και στον Νίκο της. Καλά στέφανα».

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε επίσημα τον περασμένο Απρίλιο, αλλά αποφάσισαν από κοινού να αναβάλλουν τον γάμο τους λόγω του The Bachelor. 

Όσο για το δεύτερο ψέμα της Αθηνάς; Αυτό έχει να κάνει με την ηλικία της, καθώς δεν είναι, όπως δηλώνει 26 ετών. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες της εφημερίδας από τις ΗΠΑ, θέλουν την Αθηνά να είναι 31 ετών.

Όπως είναι λογικό, οι εν λόγω αποκαλύψεις, εκθέτουν ανεπανόρθωτα την παραγωγή του «The Bachelor» και τον «ALPHA». [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.