Αποκάλυψη – Παραλίγο στην Porsche του Mad Clip η Φουρέιρα

featured image

Τι συνέβη τη μοιραία νύχτα του θανάτου του γνωστού καλλιτέχνη, το τραγούδι που δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει με την Ελένη Φουρέιρα και η επιθυμία του για την ημέρα της κηδείας.

Σε μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του βρισκόταν ο Mad Clip πριν γραφτεί το φινάλε της ζωής του στην άσφαλτο. Ο 34χρονος τράπερ έφυγε από τη ζωή, την περασμένη Πέμπτη, αφήνοντας μεταίωρα πολλά από τα επαγγελματικά του σχέδια.

«Έτυχε να είμαστε και οι δύο στον ίδιο γάμο. Μου έλεγε τα σχέδια του για το μαγαζί… Πολύ πολύ λυπάμαι για αυτό. Νομίζω και ο ίδιος θα ήθελε να δοθεί αυτό το μήνυμα. Να προσέχετε όλοι όταν πίνετε και να μην οδηγείτε», ανέφερε η Τάμτα που συνάντησε τον Mad Clip λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Ήταν και οι δύο στον γάμο της Pr Manager της Panik Records, Λίας Παπαδοπούλου. Την βραδιά εκείνη μοιράστηκε τη σκηνή με την Ελένη Φουρέιρα με την οποία μάλιστα προγραμμάτιζαν να συνεργαστούν και πάλι στο πλαίσιο της Ημέρας θετικής Ενέργειας.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μήνα Αρναούτη – Την πρόσφεραν 500 ευρώ για να κοιμηθεί μαζί του και δείτε τι απάντηση

Το live θα γινόταν στις 10 Σεπτεμβρίου και το είχαν ήδη προωθήσει μέσα από τα social media τους κάνοντας τους αμέτρητους θαυμαστές τους να ανυπομονούν. Σήμερα, η Ελένη Φουρέιρα, ντυμένη στα λευκά, αποχαιρέτησε για πάντα τον φίλο και συνεργάτη της.

Το προγραμματισμένο live τους δεν ήταν το μοναδικό πράγμα που είχε στα σκαριά ο Mad Clip. Συμφωνα με πληροφορίες του okmag.gr, ο 34χρονος τράπερ ετοιμαζόταν να κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι με την δισκογραφική του εταιρία Panik Records το οποίο και είχε ήδη ηχογραφήσει. Αξίζει να αναφέρουμε ότι λόγω της απώλειας του Mad Clip αναβάλλεται η διεξαγωγή του Playmotion Livestream Series #2.


Πηγή: okmag.gr

Αποκάλυψη ΣΟΚ για τη μοιραία νύχτα…

Μία πληροφορία που δεν είχε διαρρεύσει μέχρι στιγμής, έκανε γνωστή το περιοδικό ciao, καθώς αναφέρει σε πρωτοσέλιδό του, πως τη μοιραία νύχτα του δυστυχήματος του MAD CLIP, παραλίγο να βρίσκεται στο αυτοκίνητο του και η Ελένη Φουρέιρα!

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πατέρας είδε τον βιασμό της κόρης του στο κινητό “κολλητού” του – Τον σκότωσε και όλοι ζητούν να μην τιμωρηθεί

Mad Clip: Τον έθαψαν με το Gucci κοστούμι του – Η επιθυμία που εκπλήρωσαν οι φίλοι του στην κηδεία

Το μεσημέρι της Δευτέρας 6/9 τελέστηκε η κηδεία του Mad Clip στον Ιερό Ναό της Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο, όπου φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές έσπευσαν για να αποχαιρετήσουν τον δημοφιλή καλλιτέχνη.

Oι φίλοι του θέλησαν να εκπληρώσουν την επιθυμία του. Ο αδικοχαμένος τραγουδιστής που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών, είχε εκφράσει την επιθυμία, πως όταν πεθάνει οι φίλοι του να ντυθούν στα λευκά. Ο ίδιος είχε αναφερθεί και στο Gucci κοστούμι που ήθελε να φοράει. Πρόκειται για το ίδιο κοστούμι που φόρεσε στο βίντεο κλιπ με την Ελένη Φουρέιρα.

Ανάμεσα στους διάσημους φίλους του η Ελένη Φουρέιρα, η οποία έφτασε στην εκκλησία, ντυμένη στα λευκά. Ο ενδυματολόγος του Διονύσης Κολποδίνος ανέβασε μία φωτογραφία του τράπερ σε story επιβεβαιώνοντας πως ο ίδιος ζήτησε την εν λόγω επιλογή.

Πηγή: οkmag.gr

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.