Τροχαίο Mad Clip – Γιατί δεν υπήρχαν μπάρες ασφαλείας στο σημείο – Τι απαντάει η Περιφέρεια Αττικής

featured image

Την απάντησή της στον πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά, για το γεγονός πως δεν υπήρχαν μπάρες ασφαλείας στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο Mad Clip τα ξημερώματα της Πέμπτης, έδωσε η Περιφέρεια Αττικής. Μιλώντας για το θανατηφόρο τροχαίο του 34χρονου τράπερ, ο κ. Μαδιάς ανέφερε πως στο σημείο έπρεπε να υπάρχουν μπάρες ασφαλείας, χάρη στις οποίες ίσως είχε σωθεί ο καλλιτέχνης, ρίχνοντας ευθύνες στην Πολιτεία.

Από τη μεριά της, η Περιφέρεια Αττικής εξαπολύει βολές κατά του Παναγιώτη Μαδιά, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «οι πραγματογνώμονες οφείλουν να υπηρετούν την αλήθεια κι όχι να επιδιώκουν εφήμερη δημοσιότητα».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οι τραγικές συμπτώσεις πίσω από τα θανατηφόρα τροχαία των Παντελή Παντελίδη και Mad Clip (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μήνα Αρναούτη – Την πρόσφεραν 500 ευρώ για να κοιμηθεί μαζί του και δείτε τι απάντηση

«Η άποψη αυτή στερείται σοβαρότητας κι επιστημονικής τεκμηρίωσης. Είναι εντελώς ανεύθυνη, δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια κι όποιος την προωθεί, λειτουργεί αποπροσανατολιστικά, ως προς τον προσδιορισμό της διακρίβωσης των πραγματικών αιτιών που οδήγησαν στην τραγική απώλεια του καλλιτέχνη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Περιφέρεια, απαντώντας στις εκτιμήσεις του κ. Μαδιά. Σχολιάζοντας το τροχαίο του Mad Clip, προσθέτει: «Επισημαίνουμε ότι το όριο ταχύτητας στο συγκεκριμένο δρόμο που διέρχεται κατοικημένη περιοχή είναι 50 χιλιόμετρα. Όποιος υπερβαίνει το όριο αυτό συνειδητά θέτει σε κίνδυνο τόσο τη ζωή του, όσο και άλλων συνανθρώπων μας».


Χωρίς να κατονομάζει τον κ. Μαδιά, η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει τα «καρφιά» επισημαίνοντας ότι «θα έπρεπε να γνωρίζει ότι καμία μπάρα ασφαλείας δεν θα μπορεί να εγγυηθεί την αποτροπή θανατηφόρου περιστατικού». Σε κάθε περίπτωση, καλεί τέλος «τον κάθε είδους πραγματογνώμονα, αφενός να αναδεικνύει την έννοια της ατομικής ευθύνης όσον αφορά την τήρηση των κανόνων κυκλοφορίας από όλους, που είναι κρίσιμος παράγοντας για την οδική ασφάλεια».

Mad Clip: Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις – «Δεν κάναμε κόντρες»

«Δεν κάναμε κόντρες» ξεκαθαρίζει ο οδηγός του δεξιοτίμονου Audi R8 με τις κίτρινες πινακίδες που ήταν μαζί με τον trapper στο μοιραίο φανάρι στη Βουλιαγμένης. Ο άνδρας ισχυρίζεται πως στο όχημα ήταν ο ίδιος μαζί με τη σύντροφό του και όταν άναψε πράσινο το φανάρι, τόσο ο ίδιος όσο και ο μουσικός, ανέπτυξαν ταχύτητα, ωστόσο σύντομα χωρίστηκαν οι δρόμοι τους.

Προβληματισμό στους εμπειρογνώμονες προκαλούν τα σημάδια από φρενάρισμα που βρέθηκαν σε διάφορα σημεία του δρόμου, γεγονός που δείχνει ότι ο κατά κόσμο Πίτερ Αναστασόπουλος φρέναρε απότομα, έχασε τον έλεγχο της Πόρσε και προσέκρουσε στην κολώνα με αποτέλεσμα τελικά τον θάνατό του. Οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια για το τροχαίο.

Με πληροφορίες από το sputniknews

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.