Οδηγός ασθενοφόρου «κόβει» μια Lotus και από θαύμα δεν γίνεται η σύγκρουση (vid)

featured image

Ο οδηγός μιας Lotus κατέγραψε πως απέφυγε τη σύγκρουση την ώρα που προσπάθησε να προσπεράσει ένα ασθενοφόρο.

Η σκωτσέζικη υπηρεσία ασθενοφόρων ζήτησε συγγνώμη από έναν 53χρονο οδηγό, καθώς ένα όχημα της, τον «έκοψε» την ώρα που προσπαθούσε να το προσπεράσει με τη Lotus του.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μήνα Αρναούτη – Την πρόσφεραν 500 ευρώ για να κοιμηθεί μαζί του και δείτε τι απάντηση

Ο οδηγός της Lotus Elise, ο οποίος κατέγραφε με κάμερα την πορεία του, προσπάθησε να προσπεράσει ένα ασθενοφόρο που βρισκόταν μπροστά του. Ωστόσο, ο οδηγός του ασθενοφόρου την τελευταία στιγμή έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό προκειμένου να προσπεράσει το προπορευόμενο όχημα, «κόβοντας» την Lotus που βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής.


Η υπηρεσία των ασθενοφόρων ξεκίνησε τις έρευνες όταν κυκλοφόρησε το βίντεο, καθώς όπως φαίνεται ο 53χρονος οδηγός της Lotus έπρεπε χρησιμοποιήσει απότομα τα φρένα του για να αποφύγει τη σύγκρουση με το ασθενοφόρο. Ο ήχος των φρένων ακούγεται την ώρα που ο οδηγός πατάει την κόρνα του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οι τραγικές συμπτώσεις πίσω από τα θανατηφόρα τροχαία των Παντελή Παντελίδη και Mad Clip (vid)

Εκπρόσωπος της υπηρεσίας ασθενοφόρων μιλώντας για το περιστατικό είπε: «Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο σε υψηλό επίπεδο επαγγελματικής οδήγησης. Διερευνούμε το περιστατικό και ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε».

Ο 53χρονος οδηγός μοιράστηκε το βίντεο στο Facebook γράφοντας: «Καθρέφτης, σινιάλο, ελιγμός… εκτός αν είσαι Σκωτσέζος οδηγός ασθενοφόρου». Παρόλα αυτά τα σχόλια των χρηστών του facebook για το ποιος φταίει ήταν διαφορετικά. Κάποιοι χρέωσαν τον οδηγό του ασθενοφόρου που δεν κοίταξε τους καθρέφτες του, ενώ κάποιοι άλλοι τον οδηγό της Lotus που επιχείρησε να κάνει προσπέραση σε αυτό το σημείο.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.