“Σταυρώνουν” στο Facebook τον σύζυγο της αντιεμβολιάστριας που πέθανε στον Ευαγγελισμό

featured image

απο το nassosblog.gr Θύμα αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας ήταν η 54χρονη η οποία πέθανε στον Ευαγγελισμό μετά από μάχη ενάντια στον κορονοϊό, παραμένοντας και αυτή αλλά και ο σύζυγός της μέχρι τελευταία στιγμή αρνήτρια τόσο του εμβολίου όσο και της πανδημίας.

Ο σύζυγός της με αναρτήσεις στο Facebook εξέφρασε την θλίψη του για τον θάνατο της γυναίκας του, η οποία είχε αρνηθεί κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της ακόμη και την διασωλήνωσή της, όταν η κατάστασή της κρίθηκε κρίσιμη από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γροθιά στο στομάχι – Για πρώτη φορά σε βίντεο λιγα δευτερόλεπτα πριν το τροχαίο του Madclip

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Νεκρός ο Mad Clip – Στην αστυνομία ιδιοκτήτη του R8

Ο ίδιος λέει ότι η γυναίκα του είχε ταλαιπωρηθεί πολύ στην ζωή της, ωστόσο «πάλεψε σαν θεριό». Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του «αυτός ο άγγελος, ο δικός μου άγγελος, το κορίτσι μου, πέταξε από την αγκαλιά μου για τους ουρανούς».

Την ίδια ώρα ωστόσο, δέχεται εκτός από τα συλλυπητήρια οικείων του και σφοδρή επίθεση από πολλούς χρήστες του Facebook οι οποίοι τον εγκαλούν καθώς μέχρι και την τελευταία στιγμή παρέμεναν αρνητές της πανδημίας αρνούμενοι ιατρική βοήθεια.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.