Αδιανόητο - Στέλνουν γράμματα αγάπης στον Chris Watts που σκότωσε την οικογένειά του και το έπαιζε… Μπάμπης από τα Γλυκά Νερά (pics & vid)

featured image
Φωτογραφίες με μπικίνι, του ζητούν να «συνδεθούν» μαζί τους και ένα σωρό γράμματα αγάπης για τον Chris Watts που σκότωσε την έγκυο σύζυγό του και τα δυο του κοριτσάκια και τους δήλωσε… εξαφανισμένα.

Το είχαμε ακούσει τα παλαιότερα χρόνια και εδώ στην Ελλάδα, για βιαστές, δολοφόνους, σατανιστές, που δεχόντουσαν εκατοντάδες γράμματα αγάπης από γυναίκες, αλλά επ’ ουδενί δεν περιμέναμε να συμβαίνει στη σημερινή εποχή. Το να δέχεται γράμματα αγάπης ένα ανθρώπινο «σκουπίδι», ο οποίος έχει σκοτώσει την έγκυο γυναίκα του και τα δύο του κοριτσάκια και παίζει και θέατρο ότι δήθεν εξαφανίστηκαν, ξεπερνάει κάθε όριο και λογική.

Την ιστορία του Chris Watts, η οποία γυρίστηκε στο Netflix, τη μάθαμε με αφορμή την δολοφονία της Καρολάιν και του σκύλου της, από ένα ακόμα κατακάθι, τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που το έπαιζε και συνετριμμένος σύζυγος κι από πάνω.

Ο Chris Watts είχε σκοτώσει την έγκυο σύζυγό του και τα δύο του κοριτσάκια, για να φύγει με την ερωμένη του και είχε δηλώσει την εξαφάνισή τους. Τον τσίμπησαν τελικά από την κάμερα του γείτονα και έχει φάει τρις ισόβια. Τρεις φορές ισόβια!!!

3

«Στην καρδιά μου είσαι υπέροχος»

Η αρρώστια, η φρίκη, η κτηνωδία δεν έχει εμποδίσει κάποιες γυναίκες που δυστυχώς, η αλήθεια είναι πως πρόκειται και για αρκετές, να του στέλνουν γράμματα αγάπης μέσα στη φυλακή, όπως μετέδωσε το ABC7.

Οι εισαγγελείς έδωσαν στη δημοσιότητα δεκάδες επιστολές που έχουν σταλεί στον Watts, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως μία γυναίκα του να γράφει: «Στην καρδιά μου, ξέρω ότι είσαι ένας σπουδαίος άντρας. Αν μου γράψεις πίσω θα ήμουν το πιο ευτυχισμένο κορίτσι στη ζωή, αυτό είναι σίγουρο».

Φωτογραφία φορώντας μπικίνι

Ένα άλλο γράμμα αναφέρει: «Βρήκα τον εαυτό μου να σε σκέφτεται πολύ», ενώ είχε μέσα και μία φωτογραφία της κοπέλας που του είχε στείλει φορώντας μπικίνι, με την υποσημείωση «να φωτίσει τις μέρες της». Μία άλλη του γράφει πως αισθάνεται να έχει «συνδεθεί» μαζί του!


Υβριστοφιλία

Όπως είπαμε το «φαινόμενο» δεν είναι τωρινό, ούτε αμιγώς ελληνικό. Ελπίζαμε να έχει εκλείψει με τα χρόνια, αλλά… φευ. Επιστημονικά εξηγείται! Έχει και όρο. Λέγεται υβριστοφιλία και έχει να κάνει με αυτόν έλκεται σεξουαλικά ή ελκύεται από εκείνους που διαπράττουν εγκλήματα.

3

«Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι;»

Η δρ Bethany Marshall, η οποία είναι ψυχαναλύτρια, είπε στο Crime Stories: «Αυτοί οι άνθρωποι δεν διαφέρουν τόσο πολύ από τους φανατικούς που ερωτεύονται διασημότητες. Υπάρχουν μερικά παρόμοια χαρακτηριστικά, αλλά νομίζω ότι είναι λίγο βαθύτερο από αυτό». Στη συνέχεια ανέφερε: «Υπάρχουν πολλές έρευνες για τις γυναίκες που ερωτεύονται άντρες πίσω από τα κάγκελα. Μία από τις ιδέες, είναι ότι μερικές από αυτές έχουν μεγαλώσει σε βίαια νοικοκυριά, έτσι συνδυάζουν δύναμη, επιθετικότητα και αγάπη σαν να είναι αυτά τα τρία πράγματα».

Απαντάει και διατηρεί επαφή

Το Netflix, γύρισε την ιστορία του Chris Watts σε ντοκιμαντέρ. American Murder: The Family Next Door και μία πηγή μιλώντας στο People είπε: «Πήρε (σ.σ. ο Chris Watts) πολλά γράμματα στην αρχή. Πολλά από αυτά είναι από γυναίκες που νόμιζαν ότι ήταν όμορφος και ένιωθαν συμπόνια γι ‘αυτόν». Όσο για τον συζυγοκτόνο και πατροκτόνο ο οποίος παραδέχθηκε όλα τα εγκλήματά του; «Δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει, έτσι απαντούσε και τα έστελνε πίσω. Και ξεκίνησε να έχει φίλους μέσα από το στυλό. Μερικά από αυτά ξεχώρισαν και ακόμα με τους αποστολείς διατηρεί επαφή».

Η πηγή αυτή, που κράτησε την ανωνυμία της, πρόσθεσε επίσης: «Μερικά από τα γράμματα που λαμβάνει είναι θυμωμένα. Πολλά από αυτά είναι από άτομα πίστης που θέλουν να προσευχηθούν για αυτόν. Αλλά παίρνει πολλά γράμματα από γυναίκες που θέλουν να συνδεθούν μαζί του… ξέρετε… ερωτικά».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.