Φονικό στα Γλυκά Νερά – Δεν μπορεί να κοιμηθεί ο Άραβας που νοίκιασε το σπίτι του δολοφόνου

featured image

Πριν από ένα μήνα, ο 32χρονος σύζυγος και δολοφόνος της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε την εντολή να μεταφερθούν τα αντικείμενα που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι του φονικού. Οι γείτονες είδαν συνεργείο να τα βγάζει και να τα αφήνει στο υπόγειο πάρκινγκ, ενώ στη συνέχεια ήρθε μεταφορική για να τα παραλάβει.

Επίσης, υπάρχουν μαρτυρίες πως το σπίτι ανακαινίστηκε πλήρως, ακόμα και στη σοφίτα όπου δολοφονήθηκε η 20χρονη Καρολάιν. Στο μεταξύ, ένας νέος ενοικιαστής κατοικεί στο σπίτι που επί σειρά εβδομάδων συγκέντρωσε τα βλέμματα των Ελλήνων.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα αραβικής καταγωγής, ο οποίος δεν γνώριζε την ιστορία της στυγερής δολοφονίας.Μάλιστα, ο νέος ενοικιαστής  εκμυστηρεύτηκε σε γειτόνισσα πως, πλέον, δυσκολεύεται να κοιμηθεί το βράδυ.

Η πολύκροτη υπόθεση συντάραξε το Πανελλήνιο, όμως εκείνος ήταν ανυποψίαστος. Από τη στιγμή που ενημερώθηκε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, έχει χάσει τον ύπνο του και προσπαθεί να βρει την ηρεμία του. Δεν είναι εύκολο να περνάς τόσες ώρες σε έναν χώρο, όπου λίγους μήνες νωρίτερα ένας νεότατος άνθρωπος έχασε τη ζωή του με τόσο φρικτό τρόπο από τον ίδιο του τον σύντροφο.




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.