Επίθεση με βιτριόλι – Η αλητεια μέσα στην δικαστική αίθουσα που εκνεύρισε την Ιωάννα

featured image

Η δίκη για την συγκλονιστική υπόθεση, της επίθεσης με βιτριόλι, στην Ιωάννα Παλιοσπύρου που ξεκίνησε χθες, είχε ένα απρόοπτο, με άγνωστο ο οποίος προσπάθησε να φωτογραφήσει το θύμα εντός του δικαστηρίου.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης, η Ιωάννα καθόταν δίπλα στη μητέρα της που της κρατούσε το χέρι, ενώ πίσω της στέκονταν φύλακες ο πατέρας και ο αδελφός της.

Η ίδια στην διακοπή του δικαστηρίου τσέκαρε το κινητό της τηλέφωνο και συνομιλούσε με την οικογένειά της. Ωστόσο, όταν βγήκε για λίγο από τη δικαστική αίθουσα μέχρι να ανακοινωθεί η ημερομηνία της επόμενης συνεδρίασης, ένας άγνωστός άνδρας επιχείρησε να τη φωτογραφίσει.


Φανερά αναστατωμένη η κοπέλα απευθύνθηκε στους οικείους της, αλλά και στους αστυνομικούς που βρίσκονταν έξω από την αίθουσα. Του ζητήθηκε να σβήσει τις φωτογραφίες και στη συνέχεια ο Πρόεδρος της έδρας ζήτησε να τον φέρουν στην αίθουσα. «Επειδή βρισκόσασταν εκτός δικαστικής αίθουσας, σας κάνω μόνο σύσταση να σβήσετε ότι έχετε τραβήξει» είπε απευθυνόμενος στον άνδρα ο Πρόεδρος, με εκείνον να του απαντά «Τα έχω σβήσει όλα κύριε Πρόεδρε».




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.