Για πολλά χρόνια στη φυλακή: Άσχημα νέα για Φιλιππίδη, «πιθανό να διαπράξει κι άλλα εγκλήματα» λένε οι δικαστές

featured image

Για ιδιαίτερη επικινδυνότητα του κατηγορούμενου, σταθερή ροπή και εθισμό στην τέλεση συναφών εγκλημάτων, κάνουν λόγο οι δικαστές, στο σκεπτικό που αναπτύσσουν στο βούλευμα τους για την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης, που κατέθεσε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης προσέφυγε κατά του εντάλματος της προσωρινής κράτησης της 15ης τακτικής ανακρίτριας. Κατέθεσε το αίτημά του στις 4 Αυγούστου, σχεδόν μια εβδομάδα μετά την απολογία του για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του, υποστηρίζοντας ότι κρίθηκε προφυλακιστέος με ανύπαρκτα στοιχεία.

«Επικίνδυνος» ο Πέτρος Φιλιππίδης


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις δεν πλένουν παιδιά τους, τα κάνουν μπάνιο μόνο όταν φαίνεται η βρομιά

Οι δικαστές, όμως, με το σκεπτικό που αναπτύσσουν στο βούλευμά τους, το οποίο εκδόθηκε μόλις στις 27 Αυγούστου και αποκαλύπτει η εφημερίδα «Real News», απορρίπτουν έναν προς έναν τους ισχυρισμούς του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δικαστές κάνουν λόγο για ιδιαίτερη επικινδυνότητα του κατηγορούμενου, σταθερή ροπή και εθισμό στην τέλεση συναφών εγκλημάτων.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι «εκμεταλλευόμενος το εγνωσμένο κύρος του και την καταξίωσή του στον χώρο ως ηθοποιού, σκηνοθέτη και θιασάρχη επεδίωκε συναντήσεις με τα θύματά του και εκμεταλλευόμενος της επιθυμία τους για εύρεση εργασίας και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους τις απομόνωνε σε ιδιωτικούς χώρους, γραφείο, καμαρίνι, αυτοκίνητο και με ιδιαίτερη σκληρότητα και αναλγησία, χωρίς να πτοείται από τη σθεναρή αντίσταση, προέβαινε η επιχειρούσε να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί τους».


Αμετανόητος απέναντι στα θύματά του

Παράλληλα, αναφέρεται ότι εμφανιζόταν αμετανόητος, ακόμα και μετά την τέλεση των πράξεών του, απευθύνοντας χυδαίες εκφράσεις και απειλές εναντίον των θυμάτων του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Προφυλακιστέα η Λένια Πολυχρονοπούλου – Ξέσπασε κατά του συντρόφου της έξω από τα δικαστήρια

Έτσι λοιπόν, βάσει των παραπάνω «καταδεικνύεται η ιδιαίτερη επικινδυνότητα και η σταθερή ροπή του, καθώς και ο εθισμός στην τέλεση συναφών εγκλημάτων, με αποτέλεσμα να κρίνεται αιτιολογημένα πως αν αφεθεί ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να διαπράξει νέα εγκλήματα».

Το χυδαίο μήνυμα που του στέρησε την αποφυλάκιση

Χαρακτηριστικά αναφέρεται κατάθεση μάρτυρα που αναφέρεται πως εστάλη στο κινητό τηλέφωνο παθούσας, ένα χυδαίο μήνυμα από τον Πέτρο Φιλιππίδη με πλήρως ακατάλληλο περιεχόμενο.

Παράλληλα, σημειώνουν οι δικαστές ότι κανένας από τους μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορούμενου δεν έχει ιδία αντίληψη για τα καταγγελλόμενα περιστατικά, ενώ όσα καταθέτουν αποτελούν κατά ισχυρισμούς που ο ίδιος τους έχει μεταφέρει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οι πρώτες εικόνες – Η Λένια Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της με χειροπέδες στον ανακριτή

Ακόμα, αρνητικοί ήταν οι δικαστές και στην αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με βραχιολάκι, που ο κατηγορούμενος ζητούσε.

Πηγή: Εφημερίδα «Real News» [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.