«Είμαι αθώος» φώναζε ο Σεμέδο που αφέθηκε ελεύθερος, «δεν προκύπτει βιασμός» λέει η συνήγορός του

featured image

«Δεν προκύπτει από πουθενά ο βιασμός» ανέφερε σε δηλώσεις της, λίγη ώρα μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό, η συνήγορός του, Μαριζάννα Κίκιρη.

Ο ποδοσφαιριστής που αφέθηκε ελεύθερος με μικρή εγγύηση 10.000 ευρώ και χωρίς περιοριστικούς όρους, είχε βγει από το ανακριτικό γραφείο φωνάζοντας «Είμαι αθώος» στα αγγλικά και δείχνοντας τα χέρια του χωρίς τις χειροπέδες.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μετά τον Παντελίδη νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip – Εικόνες – σοκ από το δυστύχημα

semedo2

«Δεν εντοπίστηκαν ίχνη βίας, αντιφατικές οι καταθέσεις»

Η συνήγορος ανέφερε ακόμα πως τα όσα ισχυρίζεται η 17χρονη που καταγγέλλει τον βιασμό της τόσο από τον Σεμέδο όσο και από τον μάνατζέρ του, «δεν προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση, ούτε και από τις αντιφατικές καταθέσεις της καταγγέλλουσας και της φίλης της».


«Θεωρώ πως απεδείχθη η αθωότητα του εντολέα μου. Η απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας τα λέει όλα» τόνισε η κ. Κίκιρη η οποία συμπλήρωσε: «Υπάρχουν αντιφάσεις μεταξύ των δύο καταθέσεων και αυτό προσμετρήθηκε στη σημερινή απόφαση. Δεν προκύπτει από πουθενά ο βιασμός».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Νεκρός ο Madclip – Βίντεο λίγα λεπτά μετά το φονικό τροχαίο

semedo3

Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο Σεμέδο

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, τα δύο κορίτσια έδωσαν αντιφατικές εκδοχές για τα όσα συνέβησαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, ενώ σημαντικό ρόλο στην απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας φέρεται να έπαιξε το γεγονός πως η 17χρονη έμεινε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου ενώ ο αθλητής είχε αποχωρήσει για προπόνηση.

Επίσης οι δικαστικές αρχές φαίνεται να εντόπισαν κενά στην κατάθεση που έδωσε η καταγγέλλουσα. Η πλευρά του Πορτογάλου φέρεται να προσκόμισε στην Ανάκριση μήνυμα που έλαβε μέσω μέσου κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή πριν συλληφθεί και ενώ είχε υποβληθεί η μήνυση της 17χρονης.

Στο εν λόγω μήνυμα το άγνωστο προφίλ- αποστολέας του ζητούσε 15 χιλιάδες ευρώ αναφέροντας συγκεκριμένα: «Καλή τύχη στη φυλακή. Ή δώσε μου 15.000 ευρώ και δε θα πω τίποτα».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.