Τραγωδία στο Μαρκάτι Κερατέας – Ηλικιωμένη σώθηκε από τη μεγάλη φωτιά του Αυγούστου και τη σκότωσε ο γιος της

featured image

Μια φρικτή ιστορία κρυβόταν τα τελευταία χρόνια πίσω από τις κλειστές πόρτες της μονοκατοικίας στην Κερατέα.

Σύμφωνα με το porothema.gr ο μονάκριβος γιος της, βυθισμένος στα ψυχολογικά προβλήματα και τις εμμονές δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι η μητέρα του δεν μπορούσε πλέον να τον αναγνωρίσει. Στο «συννεφιασμένο» του μυαλό νόμιζε ότι ο τρόπος για να τη «λυτρώσει» από το μαρτύριο ήταν να της πάρει τη ζωή.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Νεκρός ο Mad Clip – Στην αστυνομία ιδιοκτήτη του R8


Μια ζωή που είχαν σώσει στις μεγάλες πυρκαγιές του Αυγούστου οι άνδρες της ΟΠΚΕ, όταν όρμησαν μέσα στα πυκνά σύννεφα καπνού και απομάκρυναν την 86χρονη από τις φλόγες που «έγλειφαν» το μικρό σπιτάκι στο Μαρκάτι. Τότε, ο δήμαρχος κάνει έκκληση στις αρχές για βοήθεια σε μια ηλικιωμένη που έχει εγκλωβιστεί.

Στο σημείο έφθασε πρώτη μια ομάδα της ΟΠΚΕ και οι αστυνομικοί την πήραν στα χέρια τους την 86χρονη και την έβγαλαν έξω από το μικρό σπίτι.

Χθες το μεσημέρι και ενώ η μητέρα του ήταν στο κρεββάτι ο 48χρονος άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο την πλησίασε και κάρφωσε το μαχαίρι στο λαιμό της παίρνοντας τη ζωή της γυναίκας που τον είχε φέρει στον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γροθιά στο στομάχι – Για πρώτη φορά σε βίντεο λιγα δευτερόλεπτα πριν το τροχαίο του Madclip

Έπειτα, σήκωσε το ακουστικό και κάλεσε την Αστυνομία λέγοντας ότι μόλις είχε σκοτώσει τη μητέρα του.

Σήμερα, ο 48χρονος μητροκτόνος, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί. Στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, είπε ότι ό,τι έκανε το έκανε γιατί δεν μπορούσε να βλέπει τη μητέρα του σε αυτή την κατάσταση. «Ήταν κατάκοιτη στο κρεβάτι. Είχε άνοια και δεν με αναγνώριζε…» είπε και στη συνέχεια περιέγραψε πως άρπαξε ξαφνικά το μαχαίρι και με ένα χτύπημα στο λαιμό τη δολοφόνησε.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.