Θρασύτατος τύπος, πήγε να «ρίξει» πανέμορφη κοπέλα, με σκισμένα λεφτά, θα της έδινε τα υπόλοιπα αν έλεγε ναι

featured image

Με τρία… μισά χαρτονομίσματα των 100 δολλαρίων προσπάθησε ένας τύπος να πείσει μία κοπέλα να βγουν ραντεβού αλλά η δωροδοκία έληξε μάταια. Ο συγκεκριμένος τύπος προσπάθησε να δωροδοκήσει την κοπέλα, λέγοντας πως τα άλλα μισά, θα τα πάρει όταν βγουν.

Μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του είχε ένας τύπος στις ΗΠΑ, ο οποίος θεώρησε οτι με τα χρήματα που διέθετε μπορούσε να ρίξει μία κοπέλα. Μόνο που αυτή του έριξε “πόρτα”, όπως εξήγησε στο video που ανέβασε στο TikTok πριν από λίγες ημέρες. Ήδη το βίντεο έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο προβολές.

Η Cassie Holland βρισκόταν σε ένα γήπεδο γκολφ, όταν ο συγκεκριμένος άνδρας την πλησίασε με την παρέα του, κρατώντας ποτά για να την κεράσει.

Ως ένα σημείο δεν υπήρχε πρόβλημα, μέχρι που ο τύπος της ζήτησε να βγουν το βράδυ για φαγητό. Εκείνη αρνήθηκε λέγοντας οτι είχε κανονίσει, με τον ενοχλητικό τύπο να επιμένει, λέγοντας: «ακύρωσέ τα και έλα μαζί μου».

Μάλιστα για να την πείσει, έβγαλε 3 χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων τα έκοψε στην μέση και έδωσε στην Cassie το μισό μέρος. Της είπε πως τα άλλα μισά θα τα πάρει αν τον συναντήσει έξω από το καζίνο αργότερα.


«Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο… Ένας άνδρας που προσπαθεί να δωροδοκήσει για να βγει ραντεβού ή ένας άνδρας που προσπαθεί να δωροδοκήσει με μισά χαρτονομίσματα.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, η κοπέλα δεν δέχθηκε και ο συγκεκριμένος τύπος έφυγε με άδεια χέρια και 3 σκισμένα χαρτονομίσματα.

@casshollandSo does this = $150?…. #cartgirl #golfer #golftiktok #golf #golflife #CinderellaMovie

♬ original sound – Cassie Holland




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.