Λένια Πολυχρονοπούλου για την κοκαΐνη – “Θα μιλήσω μόνο στον ανακριτή”

featured image

Το δικηγορικό γραφείο του Παντελή Κοκοτού που ανέλαβε την υπεράσπιση του μοντέλου και πρώην παίκτριας του ριάλιτι “Power of Love” σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα και υπογράφει ο κ. Κοκοτός αναφέρει πέρα από το ότι “Όπως δημοσιοποιήθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η κυρία Πολυχρονοπούλου κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Τις τελευταίες ώρες παρατηρούμε ότι λαμβάνει χώρα επανειλημμένη αναφορά του ονόματος και της εικόνας της εντολίδος μας, συνοδεία πλήθους ανακριβών πληροφοριών.

Δηλώνουμε ότι η κυρία Πολυχρονοπούλου θα δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις στις αρμόδιες και μόνο Δικαστικές Αρχές, τις οποίες εμπιστευόμαστε απόλυτα.

Καλούμε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, να απέχουν, άλλως να αφαιρέσουν άμεσα, οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση αναφορά του ονόματος, της εικόνας και της φωνής της εντολίδος μας, σε σχέση με οποιαδήποτε περιστατικά, για τα οποία δεν έχει ακόμη αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Σε διαφορετική περίπτωση η εντολίδα μας επιφυλάσσεται ρητά παντός νόμιμου δικαιώματος της”.

Τι συνέβη νωρίτερα

Συνελήφθη σήμερα η Έλενα Πολυχρονοπούλου, παίκτρια του γνωστού ριάλιτι Power of Love από Αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη μαζί με τον σύντροφο της στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, μετά από πληροφορία της Αστυνομίας για ναρκωτικά.


Στην κατοχή τους βρέθηκαν 7,8 κιλά κοκαΐνης, ενώ οι Αστυνομικοί κατέσχεσαν παρουσία Εισαγγελέα τα κινητά τους τηλέφωνα. Οι συλλήψεις έγιναν χθες, Πέμπτη, ύστερα από μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. Σε βάρος τους ασκήθηκε δικογραφία. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίες αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Στο σπίτι της 26χρονης στο Παγκράτι βρέθηκαν, εκτός από τα 7,8 κιλά κοκαΐνης ,ζυγαριές ακριβείας και περίπου πέντε χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τουαλέτα του σπιτιού τους, στο Παγκράτι, εντοπίστηκε 0,1 γραμμάριο κοκαΐνης, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι το γνωστό μοντέλο ξεφορτώθηκε και άλλη ποσότητα ναρκωτικών μέσα από το αποχετευτικό σύστημα

Η νεαρή που έχει ασχοληθεί με την δημοσιογραφία ενώ έχει και παρουσία σε γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές φέρεται να είχε τα ναρκωτικά με τον σύντροφο της ο οποίος συνελήφθη και αυτός.

Η ποινική δίωξη

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στο μοντέλο Έλενα Πολυχρονοπούλου για διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και των Νοτίων Προαστίων. Η κακουργηματική κατηγορία της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ΄ επάγγελμα απαγγέλθηκε σε βάρος της γνωστής παίκτριας του Power of Love και στο σύντροφο της.

Στον άνδρα ασκήθηκε επίσης ποινική δίωξη και για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλων καθώς προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του. Οι δυο κατηγορούμενοι μετά τη δίωξη οδηγήθηκαν σε ανακριτή.




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.