Big Brother – Τα χοντρά καρφιά της Αλεξανιάν στην παραγωγή – “Πώς έμπλεξα με τα σιχάματα”

featured image

Η Σοφία Αλεξανιάν μετά την αποχώρησή της από το Big Brother συνεχίζει να… βομβαρδίζει λεκτικά τους πρώην συμπαίκτες της αλλά και την παραγωγή του ριάλιτι.

Μάλιστα αψηφά το γεγονός ότι έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο για την στάση της και την συμπεριφορά της απέναντι στους όρους συμμετοχής της…

Διαβάστε τι ανέβασε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι στο Insragram:


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Big Brother” – Σάλος με το πλάνο και το δάχτυλο…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το έκαναν σε δημόσιο χώρο στο Ηράκλειο – Τους συνέλαβαν πρίν ολοκληρώσουν

«Αν μείνω, τότε ο δρόμος θα μου γίνει πιο φωτεινός και ξεκάθαρος για το ποια είμαι και που πάω. Θα πάρω ένα μήνυμα απ’ έξω πως ίσως δεν είμαι μόνη μου και όλα θα πάνε καλά.” Αλλά η κοπτοραπτική πήγε σύννεφο και με έβγαλε υπέροχα πεσιμίστρια. Άκου επιθετική εγώ; Η Μαίρη ο Ιούδας το έβγαλε το πόρισμα. Τόση ώρα δέχομαι επίθεση και δεν μιλάω. Μετανιώνω που τα αντιμετώπιζα όλα με χιούμορ έπρεπε να κατέβω στη θέση τους και να τους βάλω άκομψα στη θέση τους. Με ακούω τόση ώρα να δέχομαι επίθετα και κατηγορίες και εγώ η πάνχαζη δεν αντέκρουσα τίποτα. Με τύλιξαν στο περιτύλιγμα “κακιά” και άντε γεια! Και μου τη λέγανε μη χαρακτηρίζεις, μη χαρακτηρίζεις, θα σας χαρακτηρίσω μια και καλή “σιχάματα” και δεν με νοιάζει πως θα το πάρετε. Πώς έμπλεξα με αυτή τη …θεέ μου; Επίδειξη πλούτου και επιπέδου δαπέδου μόνο. Νιώθω ένα πίτουρο που το φάγανε οι κότες».




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.