Κυπαρισσία: Αυτός είναι ο δολοφόνος της 42χρονης – Την έθαψε γυμνή, σε εμβρυακή στάση στο τσιμέντο

featured image

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για τον 39χρονο σύντροφο της Μόνικα Γκιους η οποία εντοπίστηκε τσιμεντωμένη σε έναν ρηχό τάφο, μόλις μισό μέτρο, στο σπίτι τους στην Κυπαρισσία. Σημειώνεται πως οι έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου δράστη συνεχίζονται σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που ήρθαν στο φως, από το tharrosnews.gr, ο δολοφόνος, αφού σκότωσε τη σύντροφό του, την τοποθέτησε σε εμβρυακή στάση γυμνή και χωρίς παπούτσια στον αυτοσχέδιο τάφο στην αυλή του σπιτιού τους στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας. Αμέσως μετά, έριξε τσιμέντο για να καλύψει τα ίχνη του.

Ήταν εξαφανισμένη από τον Φεβρουάριο

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Νεκρός ο Mad Clip – Στην αστυνομία ιδιοκτήτη του R8

Δεν υπάρχει μια καμία αμφιβολία πως το πτώμα ανήκει στην άτυχη 42χρονη Μόνικα Γκιούς, μητέρα τριών παιδιών από τη Ρουμανία, η οποία είχε χαθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο αλλά η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί μόλις τον Ιούνιο! Απομένει το αποτέλεσμα από την εξέταση DNA, η οποία θα γίνει με δείγμα από τα παιδιά της.

Ο σύντροφός της την έστειλε 19 φορές στο νοσοκομείο!

Οι αρχές αναζητούν τον 39χρονο σύντροφο της 42χρονης, ο οποίος την κακοποιούσε και την είχε στείλει 19 (!) φορές στο νοσοκομείο! Η εισαγγελία Κυπαρισσίας έχει ασκήσει δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε βάρος του 39χρονου συντρόφου της που έφυγε από τη χώρα μετά την εξαφάνισή της.

Ο ιατροδικαστής Καλαμάτας, Ιωάννης Δούζης, ολοκλήρωσε την Πέμπτη 02/09. τη νεκροψία – νεκροτομή και σύμφωνα με τα συμπεράσματά του, πρόκειται για γυναίκα, ηλικίας περίπου 40 ετών και με ύψος περίπου 1,60 μ., με απόκλιση 4 εκατοστά.

Εκτιμάται ότι πέθανε πριν από πέντε ή έξι μήνες. Ωστόσο, η αιτία θανάτου, λόγω της προχωρημένης σήψης, δε στάθηκε δυνατόν να προσδιοριστεί. Ο ιατροδικαστής τόνισε ότι λόγω της προχωρημένης σήψης και σκελετοποίησης της σορού στο μεγαλύτερος μέρος της δεν μπορεί ούτε να επιβεβαιωθεί αλλά ούτε και να αποκλεισθεί η εγκληματική ενέργεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γροθιά στο στομάχι – Για πρώτη φορά σε βίντεο λιγα δευτερόλεπτα πριν το τροχαίο του Madclip


«Ήταν νεκρή όταν θάφτηκε»

Ο ιατροδικαστής σημείωσε ότι δε βρήκε σκελετική κάκωση (τραύμα ή οτιδήποτε άλλο) και απέκλεισε το ενδεχόμενο να θάφτηκε ζωντανή.

Η 42χρονη εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς το Φεβρουάριο και αφού μέχρι τον Ιούνιο δεν είχε δώσει σημεία ζωής, κινητοποιήθηκαν συγγενείς της που δήλωσαν και επίσημα την εξαφάνιση.

Η γυναίκα, μητέρα 3 παιδιών, ζούσε επί 20 χρόνια στην Κυπαρισσία και τα τελευταία δύο συζούσε με έναν 39χρονο ομοεθνή της, ο οποίος όμως, σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών, αλλά και κατοίκων της πόλης, την κακοποιούσε και πολλές φορές η γυναίκα είχε καταλήξει στο νοσοκομείο της πόλης.

Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας δεν είχε βρεθεί κάτι, ενώ υπήρξε πληροφορία ότι μπορεί να την έχει σκοτώσει και να την έχει θάψει. Αστυνομικοί με συνεργείο άνοιξαν μάλιστα το βόθρο του σπιτιού, όπου φαινόταν να υπάρχει φρέσκο τσιμέντο και κάποια μπάζα, αλλά δεν είχαν βρει κάτι.

Χωρίς ρούχα και παπούτσια

Μέχρι τη περασμένη Τετάρτη, όταν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού που νοίκιαζε και διέμενε η γυναίκα με το σύντροφό της το επισκέφθηκαν και διαπίστωσαν ότι στην αυλή είχαν γίνει κάποιες εργασίες με σχετικά φρέσκο τσιμέντο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τη φρίκη.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και όταν εργάτες έσκαψαν, βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Μια σορός, σχεδόν σκελετοποιημένη, σε στάση εμβρυακή στο πλάι, ήταν θαμμένη κάτω από το τσιμέντο και αμέσως έγινε σύνδεση με την εξαφάνιση της 42χρονης.

Το θύμα ήταν εντελώς γυμνό. Δεν έφερε κανένα ίχνος από ρούχα ή παπούτσια, που πιθανότατα σημαίνει πως όποιος το έκανε είχε ως στόχο την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αποσύνθεση του σώματος και να μην μπορούν να ταυτοποιηθούν ρούχα και παπούτσια του θύματος, σημειώνει το tharrosnews.gr.

«Είχε αγοράσει τσιμέντο»

Μιλώντας στο MEGA, η Αγγελική Νικολούλη (σ.σ. είχε ασχοληθεί με την εξαφάνιση στο τελευταίο Φως στο Τούνελ της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν), αποκάλυψε ότι υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο 39χρονος Ρουμάνος πήγε αρχές Φεβρουαρίου σε μάντρα οικοδομικών υλικών της περιοχής της Κυπαρισσίας και αγόρασε τσιμέντο και άμμο «για να χτίσει», όπως είχε πει.

Σύμφωνα με συγγενείς της 42χρονης, ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει κατηγορηθεί στη Ρουμανία για το θάνατο της γυναίκας του. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.