Αδιανόητο! Στο κέντρο Υγείας της Καρδίτσας έγιναν 40.000 εμβολιασμοί και ενώ οι κάτοικοι δεν ξεπερνούν τις 6.000

featured image

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τους «μαϊμού» εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας της Καρδίτσας.

Φύλλο και φτερό κάνουν οι αρχές όλα τα στοιχεία για τους εικονικούς εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Παλαμά στην Καρδίτσα, προσπαθώντας να εντοπίσουν τυχόν μεγάλο κύκλωμα που εξέδιδε «μαϊμού» βεβαιώσεις.

Οι κάτοικοι της κοινότητας, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ δεν ξεπερνούν τις 6.000. Ωστόσο στο Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας έχουν γίνει 40.000 εμβολιασμοί. Τα επιπλέον εμβόλια φέρονται ότι έγιναν σε πολίτες από τη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα από περιοχή όπου κατάγεται η υπάλληλος που φέρεται ότι είναι η πρωταγωνίστρια του σκανδάλου.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οι τραγικές συμπτώσεις πίσω από τα θανατηφόρα τροχαία των Παντελή Παντελίδη και Mad Clip (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μήνα Αρναούτη – Την πρόσφεραν 500 ευρώ για να κοιμηθεί μαζί του και δείτε τι απάντηση

Οι δικαστικές αρχές από τους συγκεκριμένους κωδικούς έχουν διαπιστώσει την ταυτότητα του χρήστη και φαίνεται να οδηγούν σε συγκεκριμένη νοσηλεύτρια, η οποία θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις τις επόμενες μέρες. Η νοσηλεύτρια έκανε την επιβεβαίωση του εμβολιασμού.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ασκηθούν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος με βάση τις διατάξεις διάδοσης του κορονοϊού. Θα μπορεί να γίνει έτσι άρση του τραπεζικού απορρήτου προκειμένου να διαπιστωθούν αδικαιολόγητες εισροές χρημάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εμπλεκομένων και αν διαπιστωθεί ότι κάποιοι –τουλάχιστον 47- εικονικά εμβολιασθέντες έχουν δώσει χρήματα, προκύπτει οικονομική συναλλαγή, ενώ θα ερευνηθεί αν υπάρχει ευρύτερο κύκλωμα. Δεν αποκλείεται να ασκηθούν ποινικές διώξεις και στους εικονικά εμβολιασθέντες. Την ίδια στιγμή, άφαντη παραμένει η υπάλληλος που φέρεται να έχει κάνει τους «μαϊμού» εμβολιασμούς.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.