Υπόθεση Σεμέδο – Η φίλη της 17χρονης αποκαλύπτει «Μου είπε ότι ήταν ωραίος, αλλά δεν ήθελε αυτό που έγινε»

featured image

Λίγες ώρες πριν βρεθεί ενώπιόν της ο ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό, η ανακρίτρια της υπόθεσης έλαβε μία σημαντική κατάθεση για όσα έγιναν στο σπίτι του αθλητή. Στο ανακριτικό γραφείο βρέθηκε η 16χρονη φίλη της παθούσας, η οποία το βράδυ της περασμένης Παρασκευής πήγε μαζί με την 17χρονη στο σπίτι του Πορτογάλου αμυντικού που καταγγέλλεται ότι από κοινού με 40χρονο φίλο του, πλέον συγκατηγορούμενο του, από την Νιγηρία βίασαν την καταγγέλλουσα.

Ειδικότερα, η φίλη της 17χρονης κλήθηκε και κατέθεσε στην ανακρίτρια καθώς ήταν μαζί της το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο σπίτι του Πορτογάλου αμυντικού, στη Γλυφάδα, εκεί όπου φέρεται να έλαβε χώρα ο διερευνώμενος βιασμός της.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Σεμέδο ξεσπά – «Όλα γίνονται για τα λεφτά!»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οχετός Ραπτόπουλου για την 17χρονη που κατήγγειλε τον Σεμέδο: «Μπήκε στο αμάξι και έστειλε χωροφύλακα» (vid)

Πληροφορίες αναφέρουν πως η μάρτυρας ανέφερε στην κατάθεσή της στην ανακρίτρια ότι η 17χρονη, η οποία είχε πιει πολύ εκείνο το βράδυ -όπως άλλωστε παραδέχεται και η ίδια- όταν συνήλθε της είπε ότι «δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί με τους δύο κατηγορουμένους, αλλά για τον Νιγηριανό θυμόταν ότι σίγουρα δεν το ήθελε». Μάλιστα, η μάρτυρας ανέφερε πως η φίλη της τής είπε πως «ο ποδοσφαιριστής ήταν ωραίος, αλλά εκείνη την στιγμή δεν ήθελε αυτό που έγινε».

Ακόμη, η 16χρονη φίλη της κοπέλας που κατήγγειλε το βιασμό στις αρχές, φέρεται να κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι η καταγγέλλουσα είχε τηλεφωνήσει σε έναν φίλο της να έρθει να την πάρει «μετά το σκηνικό με τον Νιγηριανό, αλλά εκείνος δεν ήρθε γιατί νευρίασε και της είπε “να προσέχεις με αυτά που κάνεις”». Η μάρτυρας φέρεται ακόμη να είπε στην ανακρίτρια για την φίλη της: «Δεν ξέρω γιατί όταν της έλεγα κι εγώ να φύγουμε, δεν μου έλεγε να φύγουμε». Όπως φέρεται να καταθέτει η 16χρονη, η καταγγέλλουσα υπέβαλε την μήνυση στο αστυνομικό τμήμα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, μετά από παρότρυνση της μητέρας της. «Εάν πίστευα ότι είχε βιάσει την καταγγέλλουσα δε θα κανόνιζα να βγω την επόμενη μέρα μαζί του». Αλλά ούτε και η καταγγέλλουσα την ρώτησε, όπως υποστηρίζει η μάρτυρας, «πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν;».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.