«Θαύμα» στις Σέρρες: Του έβαλαν 10 λίτρα παραπάνω βενζίνη απ’ ότι χωράει το ντεπόζιτο και έγινε πανικός

featured image

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στις Σέρρες, όταν οδηγός αυτοκινήτου σταμάτησε σε βενζινάδικο για να φουλάρει το αυτοκίνητό του.

Όπως περιγράφει ο οδηγός: «Ο υπάλληλος γεμίζει με καύσιμο το αυτοκίνητο και μου λέει το ποσό της πληρωμής σύμφωνα με το οποίο είχε βάλει 58,87 λίτρα στην δεξαμενή καυσίμου».

Ο κάτοχος του οχήματος διαμαρτυρήθηκε αρχικά στον υπάλληλο ότι αποκλείεται να έχουν τοποθετηθεί τόσα λίτρα στο αυτοκίνητο καθώς μόλις είχε ανάψει η ένδειξη της ρεζέρβας η οποία σύμφωνα με τον κατασκευαστή έχει χωρητικότητα 8 λίτρα σε σύνολο 60 λίτρων που είναι όλη η χωρητικότητα της δεξαμενής.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Νεκρός ο Mad Clip – Στην αστυνομία ιδιοκτήτη του R8

Ο υπάλληλος αποκρίθηκε ότι: «Τόσα μπήκαν, τι να σας πω, δεν ξέρω» και ο ιδιοκτήτης του οχήματος έφυγε πληρώνοντας το ποσό που έγραφε η απόδειξη.

Σέρρες: Του έβαλαν 10 λίτρα παραπάνω βενζίνη απ’ ότι χωράει το ντεπόζιτο και έγινε πανικός

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο Newsauto.gr, «στις επόμενες 5 ημέρες που κινήθηκα με το αυτοκίνητο – έως το επόμενο φουλάρισμα – μόνο σε εθνική οδό (όχι σε πόλη), σε δρομολόγια Σέρρες – Θεσσαλονίκη, διαπίστωσα τα παρακάτω (πλην της αδικαιολόγητης ποσότητας καυσίμου που ισχυρίστηκε ότι έβαλε στο πρατήριο καυσίμων η υπάλληλος):


Α) Δεν απέδιδε καθόλου το αυτοκίνητο, δεν πήγαινε βήμα κοινώς.

Β) Δεν λειτουργούσε το Start-Stop στο αυτοκίνητο και ακούγονταν το σύστημα αναγέννησης φίλτρου σωματιδίων (DPF Regeneration) να δουλεύει διαρκώς.

Γ) Υπήρξε αύξηση στην μέση κατανάλωση του αυτοκινήτου κατά 10% σε σχέση με τις κινήσεις μου τις προηγούμενες φορές, στα ίδια δρομολόγια και με τον ίδιο ρυθμό. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω και τα παρακάτω:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γροθιά στο στομάχι – Για πρώτη φορά σε βίντεο λιγα δευτερόλεπτα πριν το τροχαίο του Madclip

1) Η ρεζέρβα καυσίμων στο αυτοκίνητο μου, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του όπως αναγράφεται στο εγχειρίδιο χρήσης του, είναι 8 λίτρα. Οπότε είχε μέσα τουλάχιστον 7+ λίτρα ακόμη, κατά την ώρα του φουλαρίσματος.

2) Το καύσιμο που μπήκε στο ρεζερβουάρ, σύμφωνα με την απόδειξη, ήταν 58,89 λίτρα.

3) Η συνολική χωρητικότητα του ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου μου είναι 60 λίτρα, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του.

Διαπίστωσα λοιπόν ότι στο συγκεκριμένο πρατήριο υγρών καυσίμων, όχι μόνο υπάρχει κλοπή στην ποσότητα (10%) αλλά υπάρχει και εκτεταμένη νοθεία στην ποιότητα του ενισχυμένου πετρελαίου.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.