Έξαλλος ο Ευθύμιος Λέκκας: «Με υποχρεώνεται να ακούω τις βλακείες των πολιτικών» (vid)

featured image

Ξέσπασμα του Ευθύμιου Λέκκα κατά του Open, αλλά και των όσων έλεγαν οι πολιτικοί που προηγήθηκαν στην εκπομπή.

Απίστευτο ξέσπασμα του Ευθύμιου Λέκκα σε live σύνδεση στο Open

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ ήταν να βγει ζωντανά στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» όμως περίμενε 45 λεπτά, καθώς έπρεπε να τελειώσουν την πολιτική τους αντιπαράθεση οι ΛοβέρδοςΗλιόπουλος και Κεγκέρογλου. Τόσο η αναμονή, όσο και τα όσα ειπώθηκαν από τους πολιτικούς, τον εκνεύρισαν αρκετά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με την δήλωση Βόζεμπεργκ για «σπατάλη» ρεύματος: «Αν 3 μέρες δεν μαγειρέψουμε, τι θα πάθουμε»



Σε τέτοιο βαθμό που ξέσπασε μόλις πήρε τον λόγο, λέγοντας: «Πριν μου κάνετε την ερώτηση, θέλω να σας πω ότι είστε απαράδεκτοι γιατί περιμένουμε εδώ και τρία τέταρτα, έχασα τρία τέταρτα ερευνητικού χρόνου στην περιοχή. Και ήμουν υποχρεωμένος να ακούω τις ανοησίες των πολιτικών από το στούντιο σας.

Ήταν ανοησίες αυτά που άκουγα και με εξόργισαν. Αν η πολιτική νοοτροπία είναι αυτή που άκουσα, πραγματικά, μας αξίζουν αυτά τα χάλια. Δεν πρόκειται ποτέ οι πολιτικοί να αλλάξουν», είπε αρχικά έξαλλος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ένταση στις Φυλακές Τρίπολης με την γυναίκα του Φιλιππίδη. Τι συνέβη;

Στη συνέχεια προσέθεσε: «Δεν μας σέβεστε, μαζί με τον ρεπόρτερ, δεν μας σέβεστε, τρία τέταρτα μέσα στον ήλιο και έχετε την άνεση των πολιτικών, να παρουσιάζεται πολιτικούς μισή ώρα και να τους ακούμε μέσα στον ήλιο χάνοντας και ερευνητικό χρόνο, και εγώ και οι συνεργάτες σας εδώ που είναι».




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.