Σε διαθεσιμότητα ο Τάσος Ποτσέπης μετά από σχόλιο για τον…

Ο Τάσος Ποτσέπης που είναι πλέον συνοριοφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά από σχόλιο που έκανε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Ποτσέπης μετά από ανάρτηση που προκάλεσε σάλο, τέθηκε πλέον σε διαθεσιμότητα. Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ πλέον θα διεξάγει έρευνα, για τα λεγόμενα του, στο βίντεο που δημοσίευσε στο διαδίκτυο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σήκωσε τα κεραμίδια από το σπίτι του και ΑΥΤΟ που βρήκε από κάτω τον έκανε να πηδήξει στον αέρα!

Ο συγκεκριμένος έγινε ευρύτερα γνωστός από την εποχή που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσίαζε ο Θέμος Αναστασιάδης, «Όλα» και από την συμμετοχή του στο «Αγάπη Μόνο».

Πριν να τεθεί σε διαθεσιμότητα, υπηρετούσε ως συνοριοφύλακας στην Χίο. Ενώ τον τελευταίο καιρό έκανε συνεχώς αναρτήσεις για τον κορονοϊό και το εμβόλιο.


Ο ίδιος δικαιολόγησε την ανάρτηση του λέγοντας πως αναφερόταν σε παλιό του φίλο που βρίσκονται σε διαμάχη: «Τα fake news της χώρας με στοχοποιήσανε με δόλο γράφοντας πως βρίζω τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη».

Το όλο θέμα είχε προκύψει μετά την ανάρτηση του: «ΓΚ@ΝΤΕΜΟΣ@ΥΡΑ ΓΟΥΡΛΟΜ@ΤΗ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΠΙΣΩ & ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΤ Θ Σ ΣΤΗΣΩ ΣΤ 4 ΣΤ 4 Θ Σ ΣΤΗ ΣΩ».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σε κελί 8 τετραγωνικών ο Φιλιππίδης – “Δεν μιλάει σε κανέναν… μόνο ψελλίζει”

Eνώ στην συνέχεια προέτρεψε όσους τον «ακολουθούν» να: ΚΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑΓΚ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ Σ Π ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΠ ΥΠΕΡ ΒΑΗΡΑΛ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΣΟΥΠΕΡΠΟΤΣΕΠ @potsepis_kwstas».




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.