Τρέμει ο Φιλιππίδης - Αρνείται να κάνει μπάνιο στις φυλακές

featured image

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται από την Τετάρτη σε ειδικό χώρο καραντίνας για υγειονομικούς λόγους και τις επόμενες ώρες, πιθανότατα από τη Δευτέρα, θα πάρει τον δρόμο για τον θάλαμο μαζί με τουλάχιστον 20 συγκρατούμενους.

Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν ότι ο κωμικός τις πρώτες ώρες του εγκλεισμού του ήταν σε κατάσταση σοκ, ιδιαίτερα στρεσαρισμένος και προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του στον νέο τόπο κατοικίας του.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σε κελί 8 τετραγωνικών ο Φιλιππίδης – “Δεν μιλάει σε κανέναν… μόνο ψελλίζει”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σήκωσε τα κεραμίδια από το σπίτι του και ΑΥΤΟ που βρήκε από κάτω τον έκανε να πηδήξει στον αέρα!

Στο κελί της καραντίνας βρισκόταν με άλλους δύο κρατούμενους, δεν μιλούσε πολύ και πρόσεχε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά του, με τον χρόνο να κυλά βασανιστικά. Το ίδιο συμβαίνει μέχρι και σήμερα με την κατάσταση να αρχίζει να ξεφεύγει καθώς πλέον αρνείται μέχρι και μπάνιο να κάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες των “ΝΕΩΝ”, δεν εξέφρασε κανένα παράπονο από τις φυλακές αλλά δεν είχε και κανένα αίτημα, πέραν του επισκεπτηρίου που ήθελε να μάθει πότε θα πραγματοποιηθεί. Η γυναίκα του και ο δικηγόρος του είναι, όπως φαίνεται, τα μοναδικά στηρίγματά του, καθώς όλοι οι άλλοι τον έχουν εγκαταλείψει. Οι κατηγορίες για βιασμό και απόπειρες βιασμού είναι βαριές, όμως, όπως και ο ίδιος εξομολογείται, δεν περίμενε ότι θα προφυλακιστεί. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.