Φωτιές στον Θεολόγο: Ομολόγησε ο 14χρονος – Έβαζε φωτιές με αναπτήρα – ΒΙΝΤΕΟ

featured image

Ομολόγησε ο 14χρονος ο οποίος προσήχθη το πρωί της Τετάρτης ως ύποπτος για τις πυρκαγιές που ξεπηδούσαν τις τελευταίες 12 ημέρες στην περιοχή του Θεολόγου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 14χρονος ομολόγησε ότι ευθύνεται για εννέα πυρκαγιές, εκ των οποίων η μεγαλύτερη σημειώθηκε στις 6 Αυγούστου καίγοντας μεγάλες εκτάσεις.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 13 χιλιαδες αιτήσεις για το σπίτι του Big Brother

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μυστήριο με το θάνατο του εφοπλιστή Εμπειρίκου – Αυτοκτονία ή σ3ξουαλικό ατύχημα με τη σακούλα;

Οι αρχές οδηγήθηκαν στην σύλληψή του από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, που κατέγραψαν τη δράση του αλλά και από περιγραφές κατοίκων της περιοχής. Κατά την ομολογία του είπε ότι έβαζε την φωτιά με αναπτήρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Έχουν συλληφθεί και οι γονείς του καθώς πρόκειται για ανήλικο. Και οι τρεις θα οδηγηθούν την Πέμπτη στον εισαγγελέα Λαμίας.


Σύμφωνα με το lamiareport, η δράση του 14χρονου φέρεται να ξεκίνησε την Πέμπτη 5 Αυγούστου με την εκδήλωση τεσσάρων πυρκαγιών στην ευρύτερη περιοχή του Θεολόγου, ο οποίος «ψηνόταν» από τον καύσωνα με 44 βαθμούς. Ακολούθησε η μεγάλη πυρκαγιά την Παρασκευή 6 Αυγούστου που κατέκαψε 23 σπίτια, μηχανήματα και εκατοντάδες στρέμματα δασικών και αγροτικών εκτάσεων, απειλώντας ουσιαστικά ανθρώπινες ζωές, σε μία ημέρα που η κατηγορία κινδύνου ήταν στο «5». Τελευταία πράξη, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 17 Αυγούστου στον Προφήτη Ηλία και ενώ είχαν προηγηθεί άλλες εφτά πυρκαγιές στις 8, 12, 13 και 15 του ίδιου μήνα. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.