Λάμπρος Φιλίππου – Αυτός είναι ο επόμενος Φιλιππίδης. Κατηγορείται για 10 βιασμούς

featured image

Μετά τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, ακόμα ένας γνωστός ηθοποιός με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού.

Πιο συγκεκριμένα, για 10 περιπτώσεις βιασμού τις οποίες τα φερόμενα ως θύματά του κατήγγειλαν στις Αρχές, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπαμ στο Ρεπορτάζ». Το εν λόγω έντυπο, στο σημερινό του εξώφυλλο παρουσιάζει τόσο το όνομα όσο και τη φωτογραφία του συγκεκριμένου ηθοποιού, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ.


Ο λόγος για τον 40χρονο ηθοποιό, σκηνοθέτη, μουσικό και ιδιοκτήτη σχολής υποκριτικής Λάμπρο. Φιλίππου, που στην Ελλάδα έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «10η Εντολή», στην οποία τον έχουμε δει τόσο σε πρωταγωνιστικό ρόλο όσο και σε guest εμφανίσεις. Ο ίδιος, συμμετείχε συνολικά σε 5 επεισόδια του τρίτου κύκλου, το 2007.

Ακόμα, έχει παίξει σε πληθώρα πρωτοποριακών θεατρικών παραστάσεων και φεστιβαλικών κινηματογραφικών ταινιών, αλλά και άλλες τηλεοπτικές σειρές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Λ. Φ. έχει καταγγελθεί στις ελληνικές Αρχές για συνολικά 10 περιπτώσεις βιασμών.




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.