Μεγάλο θράσος: Ο δολοφονός της Καρολάιν ζητούσε από την οικογένειά της μέλι και τόνο (pics)

featured image

Προκλητικό το θράσος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της Καρολάιν.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, συνεχίζει τις αποκαλύψεις.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο νομικός, Θανάσης Χαρμάνης είχε γνωστοποιήσει με δήλωσή του στον ΣΚΑΙ, πως ο 32χρονος πιλότος ζήτησε από τους γονείς της 20χρονης, 2.200 ευρώ για το φέρετρο και άλλα 2.000 ευρώ για την μεταφορά του στην Αλόννησο.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σχεδόν ξεβράκωτες κυκλοφορούν στα σοκάκια της Μυκόνου (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οι “ναρκοπτήσεις” με το ελικόπτερο που είχε ανακαλύψει η Κάρολαϊν

Κάτι που ο καθ’ ομολογία δολοφόνος διέψευσε, με τον δικηγόρο να ισχυρίζεται σε νέα τοποθέτησή του πως 10 μέρες πριν τη δολοφονία έλαβε από τη μητέρα της 20.000 ευρώ μετρητά.


Ο κ. Χαρμάνης επανήλθε το Σάββατο, απαντώντας του: «Πόση αξία έχει, αλήθεια, ο ισχυρισμός ενός ανθρώπου που επί 37 ημέρες ανάγκασε τις αρχές να αναζητούν 3 ληστές που έπνιξαν τη μητέρα του παιδιού του και τον σκύλο τους; Η εκπληκτική σκηνοθεσία, το απαράμιλλο υποκριτικό ταλέντο προκάλεσαν δάκρυα σε ανθρώπους με ενσυναίσθηση. Κρίμα που η σύλληψη του το Κρατικό Θέατρο από τον ιδανικό διευθυντή στη χηρεύουσα θέση», είπε με γραπτή του δήλωση στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Και συμπλήρωσε λέγοντας: «Εκτός των 2.200 ευρώ για το φέρετρο προσθέστε και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σωρού στην Αλόννησο! Το όλον 4.200 ευρώ. Φυσικά δε γίνεται λόγος για το τραπεζικό έμβασμα των 30.000 ευρώ ούτε τις 20.000 ευρώ που παρέλαβε σε μετρητά μαζί με τόνο Αλοννήσου και μέλι θυμαρίσιο. Αυτά ήταν το πανωπροίκι που λέει ο λαός. Όπως και τα 1.000 ευρώ που ενθυλάκωνε μηνιαίως από την πεθερούλα του».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.