Το Netflix θέλει να αποδείξει ότι οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας...

featured image

Με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ Top Secret UFO Projects: Declassified.

To Netflix προσπαθεί να αποδείξει ότι… η αλήθεια είναι εκεί έξω, με μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ που έχει τίτλο Top Secret UFO Projects: Declassified.

Τις απαντήσεις σε όλα τα αναπάντητα ερωτήματα μας για την εξωγήινη ζωή, θα τις πάρουμε από τις 3 Αυγούστου, όταν θα κυκλοφορήσει η σειρά στην συνδρομητική υπηρεσία.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άλλος άνθρωπος ο Βασίλης Καρράς – Δείτε την φωτογραφία

Προς το παρόν μπορούμε να αρκεστούμε στο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειώσουμε πως η νέα σειρά ντοκιμαντέρ εξερευνά την το ενδεχόμενο της ύπαρξης των εξωγήινων, ένα γεγονός που οι κυβερνήσεις μάς κρύβουν εδώ και χρόνια.

Το τρέιλερ λοιπόν παρουσιάζει ορισμένες συγκλονιστικές εικόνες που περιλαμβάνουν πιθανά εξωγήινα όντα και την «απόδειξη» ότι η αμερικανική κυβέρνηση κρατάει αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία ως επτασφράγιστο μυστικό.


Όπως θα δείτε το τρέιλερ ξεκινά με κάποια ασπρόμαυρα πλάνα που δείχνουν στην έρημο όντα με μεγάλο και κεφάλι και μάτια. Επίσης βλέπουμε Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα να πετούν ψηλά στον ουρανό.

Στη συνέχεια το τρέιλερ προσπαθεί να διερευνήσει γιατί αυτά τα πλάνα δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ πριν, αλλά και να «φωτίσει» τον τρόπο με τον οποίο η αλήθεια θα λάμψει και έστω και αργά θα αποκαλυφθούν όλα, παρά τις αντίθετες προσπάθειες της κυβέρνησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτα προκλητικός ο δολοφόνος – Λεει στη φυλακή ότι άγνωστοι σκότωσαν την Καρολάιν!

Το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του Netflix αναφέρεται ως μια από τις μεγαλύτερες εξερευνήσεις της εξωγήινης ζωής που έγιναν ποτέ.

https://www.youtube.com/watch?v=PKqujexw7Ds&ab_channel=Netflix

Αξίζει να σημειώσουμε πως το Netflix έχει καταπιαστεί και στο παρελθόν με την εξωγήινη ζωή, όπως στο Alien Worlds του 2020. Το πρότζεκτ προσπαθούσε να φανταστεί πώς μπορεί να έμοιαζαν οι εξωγήινοι και η εξωγήινη ζωή, χωρίς ωστόσο να θεωρεί δεδομένη την ύπαρξή τους.

Οι δημιουργοί του Top Secret UFO Projects: Declassified φαίνεται να πιστεύουν ακράδαντα ότι οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας και θέλουν ο κόσμος να γνωρίζει την αλήθεια. [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.