Παίκτης του MAsterchef στα γυρίσματα της πρώτης του εpωτική ταίνιας στο Σειρηνάκη (photos)

featured image

Ένας μήνας έχει περάσει από τη μέρα που ο Διονύσης Πρώιος αποκάλυψε πως ο Mr Sirina, Δημήτρης Σειρηνάκης, του έκανε πρόταση προκειμένου να γυρίσουν ερωτική ταινία.

Τότε, στην κάμερα του «Πρωινού» ο πρώην παίκτης του MasterChef είχε πει: «Ο Δημήτρης Σειρηνάκης είναι φίλος μου χρόνια, μου έκανε από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις. Θα την συζητήσω τον άλλο μήνα. Είναι τιμή μου η ερωτική ταινία, είμαι ένας άνθρωπος 57 ετών. Η ιδέα είναι να κάνω μια εκπομπή μαγειρικής με ερωτικό περιεχόμενο. Δηλαδή, να συνδυάσω τα πράγματα που μου αρέσουν πολύ σε αυτή τη ζωή, να κάνω έρωτα και να τρώω».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σχεδόν ξεβράκωτες κυκλοφορούν στα σοκάκια της Μυκόνου (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οι “ναρκοπτήσεις” με το ελικόπτερο που είχε ανακαλύψει η Κάρολαϊν

Το ραντεβού αυτό πραγματοποιήθηκε, Διονύσης Πρώιος και Δημήτρης Σειρηνάκης τα βρήκαν και πλέον ο πρώην παίκτης του MasterChef αναμένει την πρεμιέρα του στη ροζ βιομηχανία.


Ο 56χρονος σεφ έχει συμφωνήσει με τον Ελληνα παραγωγό ερωτικών ταινιών να είναι πρωταγωνιστής σε spicy σίριαλ.

Διονύσης Πρώιος: Το πρώτο επεισόδιο

Τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου με πρωταγωνιστή τον Διονύση Πρώιο πραγματοποιήθηκαν όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso ενώ ο τίτλος της σειράς είναι: «Dionisis Diary».

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, σύμφωνα με το σενάριο, δίνει τα υλικά της συνταγής όταν ξαφνικά κόβεται το ρεύμα. Όταν το ρεύμα επανέρχεται, ο Διονύσης Πρώιος αντί να μαγειρεύει…. αφήνεται στα χάδια της μιας εκ των βοηθών του!

«Είμαι καλλιτέχνης από τη φύση μου! Ετσι, την πρόταση του Δημήτρη Σειρηνάκη, τον οποίο ξέρω από 15 ετών, την είδα από καλλιτεχνική σκοπιά και δεν δυσκολεύτηκα να πω το “ναι”! Περάσαμε υπέροχα στα γυρίσματα, ήταν όλοι τους επαγγελματίες και ομολογώ πως δεν είχα κανένα άγχος στις κάμερες» είπε ο Διονύσης Πρώιος στην εφημερίδα.

Πηγή : newsbeast.gr

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.