Ανακοίνωση Βόμβα από την εταιρεία Θεοχαράκης: « Όσοι δεν εμβολιαστείτε θα…»

featured image

Με ανακοίνωσή του ο όμιλος Νικ. Ι. Θεοχαράκης απειλεί εμμέσως πλην σαφώς τους εργαζόμενους ότι αν δεν ακολουθήσουν τις υποδείξεις του για τα μέτρα κατά του κορονοϊού δεν θα ξαναπληρωθούν!


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτα προκλητικός ο δολοφόνος – Λεει στη φυλακή ότι άγνωστοι σκότωσαν την Καρολάιν!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άλλος άνθρωπος ο Βασίλης Καρράς – Δείτε την φωτογραφία

Ουσιαστικά μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρίες εμπορίας αυτοκινήτων στην Ελλάδα, ανακοίνωσε εγγράφως στους εργαζόμενους της ότι, από την ερχόμενη Δευτέρα 12 Ιουλίου όσοι επιλέξουν να μην εμβολιαστούν, οφείλουν να προσκομίζουν στην Διεύθυνση Προσωπικού σε εβδομαδιαία βάση διαγνωστικό τεστ PCR αρνητικού αποτελέσματος το οποίο διεξήχθη 72 ώρες πριν.


Ο Όμιλος Νικ. Ι. Θεοχαράκης συμπληρώνει ότι οι εργαζόμενοι θα πρέπει επιπλέον να φορούν συνεχώς τις προστατευτικούς τους μάσκες καθ’όλη τη διάρκεια του ωραρίου τους, ενώ θα επιτρέπεται να κινούνται μόνο στους χώρους που είναι… «απολύτως απαραίτητοι στα πλαίσια της εκτέλεσης των επαγγελματικών τους καθηκόντων».

Μάλιστα σε περίπτωση που δεν τηρηθούν όσα ορίζει στην ανακοίνωσή της ο Όμιλος, τότε δεν θα γίνει δεκτή η παροχή της εργασίας αυτών των εργαζομένων, και για το λόγο αυτό θα απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής αποδοχών για όσο χρονικό διάστημα δεν θα πληρούνται οι προϋποθέσεις. [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.