Ανδρέας Λοβέρδος: Έξαλλος με σερβιτόρο που δεν είχε εμβολιαστεί

featured image

Για ακόμη μία φορά ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος προέβη σε δηλώσεις περί εμβολιασμών που προκαλούν σχόλια στο Πανελλήνιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλάει για τις απόψεις του, περί εμβολιασμών. Και μάλιστα, εκφράζοντας την άποψη του για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς: «Είμαι ο πρώτος βουλευτής που τον περασμένο Νοέμβριο, ζήτησα δημοσίως από το βήμα της Βουλής να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός.Κυρίως για τους εργαζόμενους στον κλάδο της υγείας».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 17χρονη ισχυρίζεται ότι έκανε το εμβόλιο και μεγάλωσε το στήθος της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ιωάννα Τούνη: Η διαδρομή της από τα κλαμπ της Θεσσαλονίκης μέχρι τη δήλωση ότι έχει πάει με γυναίκα

Όπως πρόσθεσε, «ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν είναι καθόλου αντισυνταγματικός. Διότι το Σύνταγμα, στο άρθρο 21 παράγραφος 3, επιβάλλει την προστασία της δημόσιας υγείας. Και ερμηνεύοντας το Σύνταγμα είναι πεντακάθαρο ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των υγειονομικών είναι συνταγματικά επιτρεπτός».

Αναφέροντας όλα τα παραπάνω δεν μας κάνει καμία εντύπωση που ο βουλευτής βρέθηκε σε εκπομπή και μίλησε για το παράπονο του, έναν ανεμβολίαστο σερβιτόρο. Ο ίδιος φάνηκε έξαλλος και μάλιστα τόνισε ότι δεν θα ξαναπάει στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Δείτε το απόσπασμα 

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.