Και κλάμα ο Τούρκος - Πολύ πιο χαμηλά ο ημιτελικός από τις προσδοκίες του

featured image

Όσο και να το πείς… το 30% σε μέσο όρο δεν είναι το νούμερο που ονειρευόταν ο Τούρκος για τον ημιτελικό. Μάλλον 50άρια περίμενε και δυστυχώς για τον ίδιο… δεν τα είδε.

Βεβαίως στο αποτέλεσμα συνηγόρησαν πολλά. Κυρίως η απουσία του Τζεϊμς που ενώ πήγε στο Άλσος Βεϊκου δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ούτε ζωντανά ούτε και σε βίντεο. Τυχαίο; Ε… δεν νομίζουμε. 

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Συγκλονίζει ο καπετάνιος που μετέφερε στη Σκιάθο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Γελούσε σαν να ήταν σε κρουαζιέρα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο James Kafetzis τρολάρει τον Τουρκο και το survivor – Η ανάρτηση όλο νόημα για την απουσία του

Κατα τα άλλα τα βρισίδια που πέρασαν από τους παίκτες που δεν έχουν ακόμη και σήμερα την αίσθηση ότι είναι ζωντανά στην τηλεόραση και τα αστεία βίντεος κράτησαν το κοινό. Ένα κοινό που αν απέναντι είχε Euro θα γυρνούσε την πλάτη στον Σάκη τον Ηλία και την Μαριαλένα.


Την ίδια ώρα πολλά είναι τα ερωτηματικά που εγείρονται μετά τον εντοπισμό της Νικολέτα Μαυρίδη με κορονοϊό. Δείτε την εικόνα. Η χορεύτρια είναι μαζί με όλους τους παίκτες πρίν από το τέστ. Δεν προκλήθηκε υπερμετάδοση; Ποια η ασφάλεια των ανθρώπων στο αμφιθέτατρο; Ήταν όλοι με τέστ;

Εύχομαι μόνο… να μην γίνει εστία του κακού ο σημερινός τελικός…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Τα έκανε «μαντάρα» ο Σάκης – Το μυστικό της παραγωγής που πρόδωσε

Πάρτε μάτι τα νούμερα παρακάτω:

 

nassosblog.gr

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.