Το δώρο του Τόλη Βοσκόπουλου μετά θάνατον στην αγαπημένη του κόρη, Μαρία

featured image

Τόλης Βοσκόπουλος: Ο μεγάλος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζώη την Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, σε ηλικία 81 ετών, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη σε όλο το Πανελλήνιο.

Τόλης Βοσκόπουλος: Το δώρο που άφησε στην αγαπημένη του κόρη

Ο μεγάλος «πρίγκιπας» του λαϊκού τραγουδιού άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του και μια παρακαταθήκη από «ατόφιο χρυσάφι». Ένας από τους ανθρώπους που τον γνώρισαν όσο λίγοι, είναι ο καρδιακός φίλος και κουμπάρος του μεγάλου καλλιτέχνη, Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Μιλώντας στην κάμερα του Mega, ο επιχειρηματίας περιέγραψε άγνωστες στιγμές, όπως το πώς αγόραζε κάθε βράδυ όλα τα λαχεία από έναν συγκεκριμένο λαχειοπώλη, ώστε να τον βοηθήσει ή ότι έδινε πάντα όσα χρήματα είχε πάνω του. Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε ένα δώρο που του είχε δώσει ο Τόλης Βοσκόπουλος για να το δώσει στην κόρη του, η οποία με μόλις τρεις λέξεις του είπε το αντίο.


Όπως είπε στη συνέχεια, από τα χέρια του «άρχοντα πέρασαν αμέτρητα χρήματα για την εποχή του. Ωστόσο, για εκείνον δεν είχαν σημασία τα χρήματα, αλλά οι άνθρωποι και μπορούσε να εντυπωσιαστεί από τα πιο απλά πράγματα. Όπως για παράδειγμα από το σκίτσο που του έφτιαξε ένας άγνωστος δημιουργός. Αυτό το σκίτσο ζήτησε από τον κουμπάρο και φίλο του να παραδώσει στην κόρη του… όταν έρθει η στιγμή. Ένα σκίτσο που όπως έλεγε και ο ίδιος, έδειχνε τον αληθινό Τόλη Βοσκόπουλο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως είπε ο επιχειρηματίας, αυτό είναι το δώρο του μεγάλου τραγουδιστή στην κόρη του.

Ακολουθεί το σχετικό ρεπορτάζ:

Πηγή: newsit.gr



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.