Έγκλημα στη Φολέγανδρο: ”Τσακωθήκαμε γιατί πήραμε λάθος δρόμο – Δεν έδινε σημάδι ζωής και την…”

featured image

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο έρχονται στο φως της δημοσιότητας από όσα κατέθεσε ο 30χρονος σύντροφος της Γαρυφαλλιάς. Μια ασήμαντη αφορμή ήταν ο λόγος που ο 30χρονος σύντροφος της Γαρυφαλλιάς αποφάσισε να της αφαιρέσει τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι τσακώθηκε γιατί πήραν λάθος δρόμο με τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο να κατηγορεί την 26χρονη.

Στη συνέχεια ανέβηκαν οι τόνοι μέσα στο αυτοκίνητο με τον ίδιο να τραβά χειρόφρενο καταλάθος, και το όχημα να βγαίνει εκτός δρόμου στη Λυγαριά.


Τότε, η 26χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο και ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία την ακολούθησε. «Άρχισε να τρέχει, έτρεχα κι εγώ. Όταν έφτασε στην άκρη του γκρεμού θυμάμαι ότι την έσπρωξα. Χτυπούσε στα βράχια και έπεσε στη θάλασσα. Έπεσα και εγώ και όταν είδα πως δεν έδινε κανένα σημάδι ζωής, την άφησα στο νερό» είπε στην ομολογία του ο καθ’ ομολογία δολοφόνος. Ο συλληφθείς, ο οποίος παραδέχτηκε την ενοχή του, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Με πληροφορίες από το Open



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.