Ξεσπούν οι γονείς της άτυχης Γαρυφαλλιάς: «Ένας δολοφόνος ήταν η πρώτη σχέση της κόρης μας»

featured image

Γονείς Γαρυφαλλιάς: Ο πατέρας και η μητέρα της άτυχης 26χρονης εκφράζουν τη θλίψη, αλλά και την οργή που νιώθουν για το γεγονός ότι έστειλαν την κόρη τους για διακοπές και δεν γύρισε ποτέ.

Ξεσπούν οι γονείς της άτυχης Γαρυφαλλιάς

Οι γονείς της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Λεβάκου, που δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της στη Φολέγανδρο, προχώρησαν σε νέες δηλώσεις την Κυριακή 18 Ιουλίου. Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Alpha εξέφρασαν τη θλίψη και την οργή τους για το γεγονός ότι έστειλαν την κόρη τους για διακοπές και εκείνη δεν γύρισε ποτέ.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Διαζύγιο Βανδή – Νικολαΐδη: «Αφού δεν βρισκόμαστε ποτέ τι να κάνω»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 AstraZeneca – Pfizer: Έως πέντε φορές μικρότερη η αποτελεσματικότητά τους στη μετάλλαξη Δέλτα

Ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας είπε χαρακτηριστικά: «Σπούδαζε τόσα χρόνια, πήγαινε για πρώτη φορά διακοπές μόνη της με έναν άντρα που γνώριζε λίγο και τη σκότωσε». Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η 26χρονη προσπάθησε να πάει στο λιμάνι του νησιού για να φύγει, αλλά ο 30χρονος την πρόλαβε. «Ήταν η πρώτη της σχέση, έμπλεξε χωρίς να καταλάβει. Αυτός ο άνδρας πρέπει να σαπίσει στη φυλακή», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Γονείς Γαρυφαλλιάς: Συντετριμμένη η μητέρα της Γαρυφαλλιάς

Από την πλευρά της η μητέρα της 26χρονης μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την κόρη της. Όπως σημειώνει, η Γαρυφαλλιά ήταν ένα «αξιόλογο πλάσμα, δώρο για όλους γύρω της». Ακόμη, συγκινεί λέγοντας ότι δεν κατάφερε να μιλήσει στο τηλέφωνο με την κόρη της την τελευταία μέρα και δεν πρόλαβε να της πει πόσο την αγαπά και πόσο τη θαυμάζει.

Παράλληλα, εκφράζει την οργή της για τον 30χρονο. Όπως είπε: «Είναι άνανδρος και αλήτης, πήρε την κόρη μου. Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή αλλά στους κακούς ανθρώπους και τις κακές συμπεριφορές. Πήρε ένα κορίτσι εκεί και δεν το προστάτευσε. Είναι άνανδρος. Καταλαβαίνω την άλλη μάνα, έχει και αυτή τον πόνο της, αλλά δυστυχώς γέννησε έναν δολοφόνο». Όσον αφορά τη σχέση της κόρης της με τον 30χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο, είπε: «δεν μιλούσε πολύ για τη σχέση της, δεν τον ήξερα ούτε φυσιογνωμικά. Μου έλεγα απλά πως όλα πάνε καλά». Επιπλέον, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να εκπαιδεύουν οι γονείς τα παιδιά τους και ειδικά τους γιους τους.

«Πιστεύω στη Δικαιοσύνη, θα τιμωρηθεί. Γιατί να συμβαίνουν αυτά: μια άλλη Γαρυφαλλιά, η Καρολάιν, η οποιαδήποτε κοπέλα; Δεν μεγαλώνουμε αγόρια με ανδρισμό; Είναι άνδρες αυτοί; Ένα κορίτσι τι το έκανε; Πήγαν απλά διακοπές, τσακώθηκαν και την πέταξε από το γκρεμό;», κατέληξε.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Πηγή: newsit.gr [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.