Εδώ και χρόνια «κενό γράμμα» ο γάμος Νικολαϊδη – Βανδή. Η κόπωση και το οριστικό τέλος.

featured image

«Ζούσαν σαν συγκάτοικοι εδώ και χρόνια». Αυτό μου ανέφερε χθες πρόσωπο που γνώριζε την κατάσταση μεταξύ του Ντέμη Νικολαϊδη και της Δέσποινας Βανδή προσθέτοντας πως «τελειώσουν ήρεμα χωρίς προβλήματα, εντάσεις και προβληματικές κατάστασης.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σε τρείς ημέρες κόβεται το χαμόγελο και το χιουμοράκι απο τον φονιά της Καρολάϊν

Αυτά ήταν ένα στάδιο πριν και έχουν τελειώσει». Πριν καν τελειώσει η πρώτη δεκαετία του γάμου τους είχαν ξεκινήσει τα προβλήματα μεταξύ του Ντέμη Νικολαϊδη και της Δέσποινας Βανδή. Καθοριστικό ρόλο έπαιξαν τα επαγγελματικά και των δύο καθώς πέρασαν δύσκολες φάσεις. Σε συνδυασμό με την προσπάθειά τους να ανταπεξέλθουν όσο το δυνατόν καλύτερα στις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν στην επαγγελματική τους ζωή αποξενώθηκαν.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εγκεφαλικά μοίρασε η Μαλέσκου – Βγήκε στο μπαλκόνι με μικροσκοπικό (εικόνες)

Το διαζύγιο λέγεται πως το είχαν αποφασίσει πριν τα Χριστούγεννα ωστόσο έμεναν μαζί για χάρη των παιδιών τους τα οποία και οι δύο υπεραγαπούν. Μάλιστα κάποιες πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται αυτή τη στιγμή αναφέρουν πως έχουν προνοήσει ήδη και για το μοίρασμα των κοινών τους περιουσιακών στοιχείων.

Ο Ντέμης Νικολαίδης είναι σε διαδικασία μετακόμισης σε κοντινή περιοχή των Νοτίων Προαστίων ώστε να έχει άμεση και καθημερινή επαφή με την Μελίνα και τον Γιώργο.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.