Τραγική Ειρωνεία: Ο Βοσκόπουλος έπαθε ανακοπή ενώ...

featured image

Στο εσωτερικό της σκηνής που βλέπετε στη φωτογραφία βρέθηκαν τα γυαλιά της άτυχης κοπέλας, φακοί επαφής, το κοκκαλάκι για τα μαλλιά της, το σακίδιο του δράστη μέσα από το οποίο πήρε πράγματα η αστυνομία καθώς και λιγοστά τρόφιμα.

Κάποιοι αναφέρουν ότι όταν βρέθηκε η αστυνομία στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπήρχε κανένα ρούχο της 26χρονης, ούτε καν εσώρουχα που τους οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι η Γαρυφαλλιά ήθελε να φύγει ενδεχομένως την συγκεκριμένη μέρα λόγω των συνεχών διαπληκτισμών για ασήμαντες αφορμές όσον αφορά την επιλογή του προορισμού.

Ο καθ ομολογίαν σύντροφος ήθελε να περπατά στην περιοχή ενώ η κοπέλα προτιμούσε να κολυμπά ή να χαλαρώνει καθώς ήταν η πρώτη φορά που έκανε διακοπές με αυτόν τον τρόπο (κάμπινγκ). Κάτοικοι του νησιού, έκαναν λόγο για απότομη συμπεριφορά του 30χρονου προς την κοπέλα.


«Μόνο το πρωί για δύο καφέδες. Την έπαιρνε γρήγορα, την παρακάλαγα την Γαρυφαλλιά να κάτσει μαζί μας μου λέει θέλει να περπατήσουμε, θέλει να δει το νησί, του έλεγα αυτουνού καλά ρε παιδί μου διακοπές κάνεις ηρέμησε λίγο. Όχι όχι αυτό μου αρέσει εμένα. Δεν μίλαγε δεν κουνιόταν αυτός, ενώ η Γαρυφαλλιά χοροπήδαγε από τη χαρά της ήταν τόσο ευτυχισμένη, που λέω εντάξει ρε παιδί μου δε βαριέται ο άνθρωπος. Ζήλευε, εγώ πιστεύω ότι ζήλευε γιατί και τα παιδιά του μαγαζιού που της μιλάγανε την έπαιρνε και έφευγε. Δεν άφηνε περιθώριο να της μιλήσεις» λέει κάτοικος της περιοχής.



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.