Φονικό στα Γλυκά Νερά – Η Καρολάϊν πρίν δολοφονηθεί ζούσε σαν φυλακισμένη στη μεζονέτα

featured image

Όσο περνάει ο καιρός και το “σκάψιμο” συνεχίζεται τόσο καινούργια στοιχεία θα έρχονται στο φώς. Στοιχεία που αποτυπώνουν την πραγματική αλήθεια… ανάμεσα στο ζευγάρι και όχι την ιδανική… ψεύτικη αποτύπωση που χαρίζουν οι αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Καρολάιν φαίνεται πως ζούσε “φυλακισμένη” σε μια ιδιότυπη φυλακή, στην οποία την κρατούσε πλήρως εξαρτημένη συναισθηματικά αλλά και οικονομικά ο σύζυγός της. Μακρυά από φίλους και συγγενείς, η μοναδική της συντροφιά ήταν το σκυλάκι της, ενώ μιλούσε με μια γειτόνισσα και μια φίλη της, χωρίς να μοιράζεται ωστόσο μαζί τους τα προσωπικά της.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 17χρονη ισχυρίζεται ότι έκανε το εμβόλιο και μεγάλωσε το στήθος της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ιωάννα Τούνη: Η διαδρομή της από τα κλαμπ της Θεσσαλονίκης μέχρι τη δήλωση ότι έχει πάει με γυναίκα

Η κοπέλα είχε αποφασίσει ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο ότι έπρεπε να δώσει τέλος στον γάμο της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, σύμφωνα με όσα επικαλείται η εφημερίδα. Μάλιστα η απόφασή της αυτή δεν συνδέεται με την ψυχολογική επιβάρυνση από την άτυχη κατάληξη που είχε η πρώτη της εγκυμοσύνη, ή τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη γέννηση της μικρής Λυδίας, αλλά από τον χαρακτήρα του συζύγου της. Η άτυχη Καρολάϊν φέρεται να συνειδητοποίησε πως ο κατά 13 χρόνια μεγαλύτερος σύζυγός της δεν ήταν αυτό που έδειχνε ή παρουσίαζε σε τρίτους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Μπάμ”, τον Δεκέμβριο του 2020 είπε σε φιλικό της πρόσωπο ότι έχει πάρει την απόφαση να χωρίσει, καθώς το τελευταίο διάστημα ένιωθε απέχθεια για τον σύζυγό της. Σε αυτό, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, είχαν συντελέσει τα σημάδια, τα οποία είχε δει και σχετίζονταν με συγκεκριμένες συμπεριφορές του πιλότου.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.