Κράξιμο στην Χριστίνα Μπόμπα με αφορμή τον εμβολιασμό της - Η απάντηση της

featured image

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι από τους influencers που ρίχτηκαν στη μάχη υπέρ των εμβολίων και η ίδια έκανε το εμβόλιο όσο το δυνατόν συντομότερα. Η Χριστίνα Μπόμπα έκλεισε το ραντεβού της και εχθές Τρίτη 13/7 πήγε να κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου για το κορονοϊό. Παρά το γεγονός ότι είναι νέα μαμά και ότι έχει ήδη νοσήσει από κορωνοϊό δεν δίστασε να κάνει το εμβόλιο με την πρώτη ευκαιρία.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εγκεφαλικά μοίρασε η Μαλέσκου – Βγήκε στο μπαλκόνι με μικροσκοπικό (εικόνες)

Λίγες ώρες μετά, η γνωστή Infuencer μοιράστηκε την εμπειρία της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και απάντησε στα κακεντρεχή σχόλια κάποιων για τον εμβολιασμό.

Μάλιστα, τα αρνητικά σχόλια δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς δεν ήταν λίγοι οι followers της που την κατηγόρησαν ότι λέει ψέματα για το εμβόλιο, καθώς σε άλλο χέρι φαίνεται ότι το έκανε στη φωτογραφία που δημοσίευσε και σε άλλο στο βίντεο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σε τρείς ημέρες κόβεται το χαμόγελο και το χιουμοράκι απο τον φονιά της Καρολάϊν

Η Χριστίνα Μπόμπα εμφανώς ενοχλημένη απάντησε μέσα από τα Instagram Stories της. Η ίδια εξήγησε πως όταν βγάζει σέλφι από το κινητό της είναι διαφορετικό απ’ όταν τραβάει μέσα από τα Stories του Instagram, καθώς η εικόνα αντιστρέφεται. Χριστίνα Μπόμπα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πρίν απο λίγο – Στυγερό έγκλημα στη Μύκονο. “Έσφαξαν” 28χρονο Αλβανό

Δείτεο το βίντεο που εξηγεί [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.