Σε τρείς ημέρες κόβεται το χαμόγελο και το χιουμοράκι απο τον φονιά της Καρολάϊν

featured image

Οι αναφορές που έχουμε μέσα απο τις φυλακές κάνουν λόγο για έναν κρατούμενο που όχι απλά δεν έχει καταλάβει το μέγεθος και τις συνέπειες της πράξης του αλλά αντιμετωπίζει την κατάσταση με ψυχραιμία και χιούμορ.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 17χρονη ισχυρίζεται ότι έκανε το εμβόλιο και μεγάλωσε το στήθος της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ιωάννα Τούνη: Η διαδρομή της από τα κλαμπ της Θεσσαλονίκης μέχρι τη δήλωση ότι έχει πάει με γυναίκα

Μάλιστα όταν ζήτησε να μάθει για τα επαγγέλματα μέσα στις φυλακές έκανε και χιουμοράκι στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους λέγοντας “Θέση πιλότου έχετε για μένα;”. 

 


Τις περισσότερες ώρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δείχνει να έχει πάει σε κατασκήνωση και όχι στην φυλακή. Μόνο που αυτό το χαμογελάκι θα κοπεί απότομα, μιας και σε τρείς ημέρες, ο ανακριτής που έχει αναλάβει περαιτέρω την έρευνα της δολοφονίας της άτυχης Καρολάϊν σηκώνει και πάλι τα μανίκια. Και σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται να καλέσει για καταθέσεις πολύ κόσμο που γνώριζε “τα του ζευγαριού”.

 

 

Όπως και θα έχει στα χέρια του τα συμπεράσματα και τις αναλύσεις-πορίσματα του αρμοδίου τμήματος της Ελληνικής Αστυνομίας για τα ηλεκτρονικά ευρήματα. Είναι πολύ πιθανό ο Μπάμπης να κληθεί εκ νέου για συμπληρωματική κατάθεση. Και τότε το χαμογελάκι θα σβήσει απο το πρόσωπό του. Είναι σίγουρο. [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.