Απίστευτο σκηνικό στα backstage με Ηλία και Σάκη . Ούρλιαζαν γιατί…

featured image

Τι συνέβη λίγη ώρα πριν ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής του φετινού ριάλιτι. Πρόκειται για ένα παρασκήνιο που δεν γνωρίζαμε και δεν έδειξε φυσικά ο ΣΚΑΪ

Survivor: Καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος την Τετάρτη (07/07) και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor 4 και για τον νικητή Σάκη Κατσούλη, αναφερόμενος και στη μεταξύ τους σχέση.

Ο φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ μίλησε, επίσης, για τη χειρότερη τηλεοπτική του στιγμή, ζητώντας δημόσια συγγνώμη από τον Σάκη.»Η χειρότερή μου στιγμή ήταν όταν είχαν φύγει τα παιδιά στα μεγάλα έπαθλα για Μαϊάμι. Ένιωσα ότι έχανα τον εαυτό μου τελείως. Ένιωθα μια τοξικότητα μέσα μου. Η χειρότερη μου στιγμή ήταν όταν μίλησα άσχημα για τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Ντράπηκα για τον εαυτό μου. Όταν συζητάς ένα πράγμα συνέχεια, το κρατάς μέσα σου. Αν θα άλλαζα ένα πράγμα θα ήταν η τοξικότητα που ένιωσα εκείνη την περίοδο. Το καλό είναι ότι επειδή ένιωθα τύψεις, έπιασα τον Σάκη και του μίλησα ανοιχτά «Φίλε είχα ξενερώσει τέρμα που με κέρδιζες». Θα του το έλεγα και τώρα», δήλωσε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Εκείνη την ώρα, στην εκπομπή συνδέθηκε ζωντανά ο Σάκης Κατσούλης, με τον πρώην συμπαίκτη του να του απευθύνει τον λόγο. «Ντρέπομαι Σάκη. Το είδα τώρα και στην τηλεόραση πρώτη φορά», είπε ο Ηλίας και ο Σάκης απάντησε: «Εσύ δεν έχεις να ντρέπεσαι για τίποτα».


«Το κλίμα στην παραλία με είχε κάνει να σας βλέπω σαν εχθρούς. Μετά ήρθα στα συγκαλά μου και είπα Λιάκο μη χτυπάς τον εαυτό σου. Εκείνη τη στιγμή περνούσαν όλα τα κακά από το μυαλό μου. Μετά ξύπνησα και έλεγα «Ρε Λιάκο, είσαι ποτέ έτσι έξω;». Έχω συναναστραφεί με πολλούς κακούς ανθρώπους στον έξω κόσμο, δεν έχω νιώσει ποτέ τοξικότητα, να κράξω άλλον άνθρωπο. Μου βγήκε αυτό το πράγμα εκεί», συνέχισε ο Ηλίας, ενώ ο Σάκης τον καθησύχασε:

«‘Ήξερα ότι δεν είναι έτσι ο Ηλίας και κάποιος τον είχε επηρεάσει. Το πρώτο πράγμα που του είπα, είναι ότι το ήξερα και ότι η συγγνώμη του είναι αποδεκτή. Όταν ήμασταν μαζί στην κόκκινη ομάδα, ζήσαμε την καλύτερη περίοδο στο Survivor».

Μάλιστα, οι δύο τους αποκάλυψαν στον… αέρα της εκπομπής κι ένα απίστευτο σκηνικό από τον τελικό, καθώς είπαν πως πριν την ανακοίνωση του νικητή κι ενώ όλοι… αγωνιούσαν για το ποιος θα πάρει το μεγάλο έπαθλο, αυτοί ήταν χαλαροί και απολάμβαναν τις στιγμές. Συγκεκριμένα, είχαν μείνει μόνοι τους στα παρασκήνια, τραγούδησαν περίπου 30 τραγούδια και ούρλιαζαν και χοροπηδούσαν από τη χαρά τους.

Δείτε την αποκάλυψη



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.