«Τους είπα ότι είμαι έγκυος, δεν τους ένοιαξε»: Περιγράφει τον εφιάλτη η 25χρονη που υπέστη ομαδικό βιασμό

featured image

Την τραγική εμπειρία του ομαδικού βιασμού περιγράφει η 25χρονη εγκυμονούσα που λίγες μέρες πριν έπεσε θύμα βιασμού από τέσσερεις αλλοεθνείς. Τον απόλυτο εφιάλτη που έζησε περιγράφει η 25χρονη, η οποία όπως υποστηρίζει έπεσε θύμα βιασμού από τρεις αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας.

Η γυναίκα, μιλώντας στο Open, είπε ότι όλα ξεκίνησαν όταν βρέθηκε στην Ομόνοια για να φτιάξει το κινητό της τηλέφωνο. Ένας άνδρας την άρπαξε και την κακοποίησε σεξουαλικά. Μάλιστα ο άνδρας δε νοιάστηκε καθόλου όταν η γυναίκα του είπε για την εγκυμοσύνη της.

25χρονη κοπέλα: “Του είπα ότι είμαι έγκυος! Δεν τον ένοιαξε καν!”


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σχεδόν ξεβράκωτες κυκλοφορούν στα σοκάκια της Μυκόνου (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οι “ναρκοπτήσεις” με το ελικόπτερο που είχε ανακαλύψει η Κάρολαϊν

“Ένας Αφγανός με πήγε σε ένα πάρκο και με…. Καταλάβατε. Με τράβηξε από το χέρι και με πήγε εκεί πέρα. Του λέω σε παρακαλώ, άφησέ με να φύγω και δεν με άφηνε να φύγω. Του είπα ότι είμαι έγκυος! Δεν τον ένοιαξε καν!”, είπε συγκλονισμένη η γυναίκα και εν συνεχεία τόνισε πως το μαρτύριό της συνεχίστηκε με πρωτοφανή αγριότητα από τρεις άλλους άνδρες.


Ενώ ήταν σε κατάσταση και πήγαινε προς το πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει τον βιασμό της, 3 άνδρες από το Πακιστάν την προσέγγισαν με το πρόσχημα να τη βοηθήσουν.

Δεύτερος ομαδικός βιασμός

Την έβαλαν σε ταξί και την οδήγησαν σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου ο ένας κράτησε τον ρόλο του τσιλιαδόρου και οι άλλοι δύο την βίαζαν.

“Ήταν ένα υπόγειο. Με τραβάει ο ένας μέσα βγαίνω από το ταξί με τραβάει ο ένας μέσα, πάει να κλειδώσει την πόρτα, του λέω σε παρακαλώ φέρε το κλειδί γιατί θα φωνάξω την Αστυνομία. Φώναζα βοήθεια! Βοήθεια! Σας παρακαλώ μην μου κάνετε τίποτα, μην με σκοτώσετε! Κάποια στιγμή ο ένας, μετά και ο άλλος με βιάσανε”.

Παρά την πρωτοφανή αγριότητα του βιασμού η εγκυμοσύνη της γυναίκας δεν επηρεάστηκε, όπως η ίδια σημειώνει: “Είναι εντάξει σε καλή κατάσταση το παιδάκι. Πάλι καλά που δεν έπαθε τίποτα το παιδάκι μου αλλιώς θα τα είχα χάσει όλα” σημειώνει και ζητεί την ηθική και νομική της δικαίωση.

Η συνήγορος της 25χρονης τόνισε πως πρόκειται για “ένα περιστατικό πρωτοφανές, ένα περιστατικό ιδιαίτερης βαναυσότητας που αγγίζει τα όρια της κτηνωδίας”.

Οι 3 άνδρες από το Πακιστάν συνελήφθησαν, οι δύο προφυλακίστηκαν, ενώ ο τρίτος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης τρεις φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Ο Αφγανός είναι ο τέταρτος δράστης που έχει ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία. Πρόκειται για έναν 23χρονο ο όποιος και αναζητείται.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.