“Άρωμα Πάτρας” στη δολοφονία Μπερδέση – Τι ψάχνουν στην Αχαϊα οι profillers του Ανθρωποκτονιών

featured image

Στην Πάτρα και τα όσα είχαν συμβεί την προηγούμενη δεκαετία στον χώρο της νύχτας αναζητούν οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών το κλειδί της εκτέλεσης με 14 σφαίρες του Τάσου Μπερδέση.

Ο πυγμάχος, που τα τελευταία δυο χρόνια μετακόμισε στην Αθήνα κόβοντας τις επαφές του με την Αχαΐα, έδειχνε να φοβάται. Αν και είχε αθωωθεί απο όλες τις δικαστικές του εκκρεμότητες οπλοφορούσε, σύχναζε σε συγκεκριμένα στέκια και γυμναζόταν σε ένα σχετικά απομακρυσμένο γυμναστήριο πάνω από τη Βάρη.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Snik έξαλλος βρίζει on camera τους Σκορδά – Λιάγκα (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σε σοκ η σύντροφος του Μπερδέση – Οι δηλώσεις της μητέρας της (photos)

Οι profillers του Ανθρωποκτονιών λένε με νόημα οτι αν μάθουν τι φοβόταν ο 39χρονος τότε θα «ξεκλειδώσουν» τη δολοφονία. Την ίδια ώρα το όχημα του πυγμάχου γίνεται φυλλο και φτερό, ενώ οι αστυνομικοι σαρώνουν τις κάμερες της περιοχής για να διαπιστώσουν πως έφθασε και πως έφυγε ο δολοφόνος με το καλάζνικοφ.

Οι εκτελεστές που πιθανότατα είχαν βάλει στο μικροσκόπιο την καθημερινότητα του Μπερδέση και γνωριζαν το πρόγραμμά του, ήξεραν οτι γύρω στις 9 θα έφευγε απο τον όμιλο πυγμαχίας και έστησαν τη φονική ενέδρα. Αφού έφθασαν στο σημείο με ένα ανοικτόχρωμο SUV, πλησίασαν και πριν ο 39χρονος προλάβει να αντιδράσει, άδειασαν πάνω του το καλάζνικοφ.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.