Εκτέλεση στη Ζάκυνθο – Ο εφοπλιστής γνώριζε τα πάντα για τον σωματοφύλακά του

featured image

Μεγάλα ερωτήματα προκύπτουν για την υπόθεση Κορφιάτη. Ενώ είχε υποδείξει τους δράστες δεν έγιναν κινήσεις εγκαίρως, που ίσως να του είχαν γλιτώσει την ζωή. Μυστήριο με τον 44χρονο Μάρκο Λαιμό γόνο μίας από τις πιο γνωστές οικογένειες εφοπλιστών της χώρας, ο οποίος παρότι γνώριζε τα πάντα, αναζητείται κατηγορούμενος για απλή και όχι για άμεση συνέργεια.

Ένα σημαντικό ερώτημα ως προς τον εφοπλιστή, είναι ότι παρότι από την έρευνα προκύπτει πως είχε γνώση των σκοπών του σωματοφύλακά του και διαφεύγει της σύλληψης, αναζητείται με ένταλμα που εξεδόθη σε βάρος με την κατηγορία της απλής και όχι της άμεσης συνέργειας σε ανθρωποκτονία και σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πανικός στο αεροδρόμιο με τα συνθήματα για τον Ντάφυ. Απορρημένοι οι Τουρίστες (Βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγία Μαρίνα: Πακιστανοί ξεγύμνωσαν 25χρονη που πήγε για μπάνιο – Μετέδιδαν live την επίθεση!

Ως προς αυτό ενδεχομένως στην πορεία να αλλάξει η κατηγορία προς το χειρότερο, ενώ έχουν ενημερωθεί μέσω διεθνών συνδέσμων και ξένες Αρχές καθώς ο συγκεκριμένος διέμενε καιρό και στο εξωτερικό.

Ως προς τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της συζύγου του Κορφιάτη και της απόπειρας σε βάρος του, είναι απότακτος αστυνομικός που εκείνο τον καιρό ήταν έγκλειστος των φυλακών για την ληστεία σε βάρος του Δημάρχου του νησιού, υπόθεση για την οποία φέρεται να είχε παράσχει σημαντικές πληροφορίες ο Κορφιάτης. Ο συγκεκριμένος αποφυλακίστηκε μόλις λίγο καιρό πριν την πρόσφατη δολοφονία του Ντίμη Κορφιάτη.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.