“Έδωσε” η ψυχολόγος πληροφορίες στους δράστες για το ζευγάρι;

featured image

Σας γράφουμε εδώ και καιρό πώςη υπόθεση στα Γλυκά νερά δεν είναι μια έυκολη υπόθεση. Όπως και ότι οι αστυνομικοί έχουν πλήρη εικόνα της κατάστασης για να δέσουν τον δράστη. Και εκεί που ή έρευνα συνεχίζεται… ξαφνικά σκάει η βόμβα με την ψυχολόγο. Οι δηλώσεις, οι επαφές, οι επικοινωνίες της γυναίκας που δηλώνει η “ιατρός” και είχε απευθυνθεί σε αυτή η 20χρονη Καρολάιν, προκειμένου να βοηθηθεί ψυχολογικά, αποτελούν πλέον αντικείμενο αστυνομικής έρευνας.

Αφορμή η επιστολή του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, που ζητά να καταθέσει εντός δύο ημερών το πτυχίο της από ΑΕΙ καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Καταιγιστικές εξελίξεις – ψυχολόγος μαϊμού η «ιατρός» της Καρολάιν

Υπενθυμίζεται πως η «ψυχολόγος» σε πρόσφατες συνεντεύξεις της, είχε αποκαλύψει κάποιες λεπτομέρειες των συνεδριών της με την Καρολάιν, κάτι που σύμφωνα με ψυχολόγους, αποτελούσε ενέργεια μη τήρησης του ιατρικού απορρήτου.


Παράλληλα, σημειώνεται ότι η φερόμενη ως ψυχολόγος είχε καταθέσει στην αστυνομία σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης, καθώς είχε πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με τη ζωή του ζευγαριού και την οικονομική του κατάσταση.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ συνεχίζουν να ερευνούν την πιθανότητα ύπαρξης εσωτερικής πληροφόρησης για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας, και σε αυτό το πλαίσιο θα ερευνήσουν αν η συγκεκριμένη γυναίκα με κάποιο τρόπο είχε δώσει άθελά της σχετικές πληροφορίες που μπορεί να κατέληξαν στους αδίστακτους δράστες.

Μπορεί να ανεβαίνει λίγο το μικρό ποσοστό της ενδεχόμενης εσωτερικής πληροφόρησης αλλά ακόμη οι αστυνομικοί προκρίνουν αυτό της τυχαίας επιλογής της μεζονέτας του ζευγαριού. Είναι ενδιαφέρουσα εξέλιξη επισημαίνουν, αλλά πρέπει να δουν τις προεκτάσεις της, σίγουρα θα ερευνηθεί, αλλά κυρίως εστιάζουν στην επεξεργασία των σημαντικών στοιχείων που έχουν ήδη συλλέξει και αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για την έκβαση της υπόθεσης.

nassosblog.gr

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.