Απίστευτη τραγωδία – Επαιξε για να τιμήσει τον νεκρό αδερφό του και πέθανε κατά τη διάρκεια του αγώνα!

featured image

Σκηνές που θύμιζαν αρχαιοελληνική τραγωδία εκτυλίχθηκαν στη Νάπολι.

Είναι από τις ιστορίες που λες ότι δεν γίνονται, αλλά τελικά γίνονται. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς θα τα φέρει η μοίρα… Ο Τζουζέπε Περίνο έκανε τα πρώτα του βήματα στο ιταλικό ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής της Πάρμα. Ηταν μέσος, έπαιξε στη Lega Pro με την Εμπολιτάνα και είχε φτάσει και στην εθνική Ιταλίας κάτω των 21 ετών. Γενικά, στη διάρκεια της καριέρας του έπαιξε σε αρκετές ομάδες της 3ης και της 4ης κατηγορίας.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Έδωσε” η ψυχολόγος πληροφορίες στους δράστες για το ζευγάρι;

Το πρόβλημά του, όμως, δεν ήταν το γεγονός ότι δεν έφτασε όσο ψηλά ονειρευόταν. Το πραγματικό χτύπημα για τον Τζουζέπε Περίνο ήταν ο θάνατος του αδερφού του, Ρόκο, πριν τρία χρόνια σε δυστύχημα με τη μηχανή.


Προς τιμήν του, λοιπόν, το βράδυ της Τρίτης έγινε ένα παιχνίδι στο Poggiomarino, στη Νάπολη. Ενα παιχνίδι στο οποίο πήρε, φυσικά, μέρος ο Τζουζέπε. Και ήταν, δυστυχώς, το τελευταίο πράγμα που έκανε σε αυτή τη ζωή.

Κατά τη διάρκεια του ματς, ο 29χρονος κατέρρευσε στο χορτάρι και δυστυχώς παρότι του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες δεν κατάφεραν να τον σώσουν.Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, πρόκειται για καρδιακό επεισόδιο, το οποίο αποδείχθηκε μοιραίο.

«Είναι μια τραγωδία, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Ηταν ένα παιχνίδι για να τιμήσουμε τη μνήμη του Ρόκο και τελικά έφυγε και ο Τζουζέπε… Είχαμε προγραμματίσει μια εκδήλωση για να γιορτάσουμε τη 2α Ιουνίου, την ημέρα της ιταλικής δημοκρατίας. Δεν θα κάνουμε, όμως, τίποτα μετά από αυτό που έγινε. Ο Τζουζέπε έπαιξε για να τιμήσει τη μνήμη του Ρόκο και τελικά πήγε να τον βρει», ήταν τα λόγια του δημάρχου Μαουρίτσιο Φαλάνια.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.