Γιατί “φάγανε” τον Τάσο Μπερδέση; – Αυτή είναι η αλήθεια για το κίνητρο

featured image

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των εκτελεστών του 39χρονου πυγμάχου Τάσου Μπερδέση, ο οποίος χθες, Τρίτη (01/06) κηδεύτηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μιτόπολη Αχαΐας.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

[/expander_maker]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Snik έξαλλος βρίζει on camera τους Σκορδά – Λιάγκα (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σε σοκ η σύντροφος του Μπερδέση – Οι δηλώσεις της μητέρας της (photos)

Oι αρχές «βλέπουν» προσωπικό κίνητρο στον ηθικό αυτουργό που έδωσε την εντολή της δολοφονίας του πυγμάχου. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο Τάσος ήταν μεσαίο στέλεχος στα κυκλώματα και ως εκ τούτου προσπαθούν να καταλάβουν τον λόγο δολοφονίας κάποιου που δεν είναι αρχηγός μιας ομάδας και δεν ελέγχει ή καθορίζει γειτονιές.


«Ο συγκεκριμένος πυγμάχος είχε διάφορες “αμαρτίες” στην πλάτη του, αλλά ήταν σε μια περίοδο ηρεμίας. Οι άνθρωποι αλλάζουν, αλλά δεν μπορούν να τροποποιήσουν ή να σβήσουν το παρελθόν τους. Στη μαφία υπάρχουν κανόνες, όταν παραβιάζονται κάποιοι πεθαίνουν. Οι άνθρωποι αυτοί δεν γερνάνε ποτέ, έχουν ημερομηνία λήξης. Σίγουρα κάποιες υποθέσεις από το παρελθόν τον κυνηγούσαν, σίγουρα κάποια πράγματα γνώριζε, σίγουρα κάποιοι αισθάνονταν απειλή από τα όσα θα μπορούσε να πει αυτός ο άνθρωπος», ανέφερε ο κ. Μπαλάσκας πριν απο λίγο στο Mega.



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.