Νεκρός ο Νάσος Κάτρης – «Καταραμένη να είναι η ώρα που του είπα να κάνει το εμβόλιο»

featured image

Τα ερωτηματικά που καλύπτουν τον θάνατο του νεαρού στυλίστα Νάσου Κάτρη με καταγωγή από τη Χαλκίδα είναι πολλά και η οικογένειά του περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής. Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της AstraZeneca τη Δευτέρα 7 Ιουνίου.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Κουράστηκα να λένε ότι είμαι όμορφη, αλλά πρέπει να κάνω κάτι με τα κιλά μου, θεωρώ ότι είμαι τέλεια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πρίν απο λίγο στο κέντρο της Αθήνας – Το αριστερό μπουνίδι του Παππού ζάλισε τον “μάγκα” (Βίντεο)

Καταρρακωμένος ο πατέρας του 32χρονου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τόνισε ότι θέλει να μάθει τι έχει συμβεί με το παιδί του: «Τώρα γίνεται η νεκροψία-νεκροτομή και θα ξέρουμε αύριο το απόγευμα ή το Σάββατο το πρωί. Έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και την άλλη μέρα βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του. Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Είχε κάνει εξετάσεις γιατί ξεκίνησε μια δουλειά» δήλωσε.


Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ακόμα γνωστό εάν ο θάνατος του Νάσου σχετίζεται με το εμβόλιο, ο ίδιος αναφέρει ότι μετανιώνει που παρότρυνε τον γιο του να εμβολιαστεί: «Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Θέλω να μάθω ακριβώς τι έχει συμβεί. Έκανε το εμβόλιο και αισθάνονταν μια χαρά. Μάλιστα μέχρι τις 10 το βράδυ ήταν με μια φίλη του και κάτι γνωστούς. Τα παιδιά μου είπαν πως ήταν μια χαρά. Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο, αλλά εμείς τον παροτρύναμε, καταραμένη να είναι η ώρα που το είπα, να πάει να το κάνει» ανέφερε συναισθηματικά φορτισμένος ο πατέρας του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Αυτό είναι το παράνομο ζευγαράκι που έκανε σ3ξ στη ζούγκλα

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.